Farmacia Rodia-Medicamente intr-o gama completa!

farmacia rodiaMedicamente eliberate in regim gratuit si compensat, preparate farmaceutice puse la dispozitie gratie laboratorului propriu, produse farmaceutice pentru frumusete, medicamente industriale de la A la Z, precum si multe altele, toate le gasesti la Farmacia Rodia, farmacie cu 5 unitati de desfacere in judetul Bihor.

Asadar, daca esti in cautarea unei farmacii care sa-ti ofere grija si medicamentele de care ai nevoie, totul intr-un cadru placut, vino la Farmacia Rodia si bucura-te nu numai de diversitatea produselor farmaceutice ci si de preturile foarte accesibile.

In cele 5 unitati (doua in Oradea si alte trei in localitatile Alesd, Batar si Arpasel) gasesti medicamente intr-o gama extrem de variata, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Iti putem pune la dispozitie fie medicamente prescrise de medic, fie tratamente si produse farmaceutice lipsite de prescriptie medicala.

Inca de la prima farmacie Rodia deschisa (in 1999), ne-am propus sa venim in sprijinul celor aflati in suferinta cu solutii medicale eficiente, la preturi competitive. Pentru noi sanatatea clientilor nostri primeaza, motiv pentru care catalogul de produse farmaceutice contine doar produse optime, cu un efect major in ameliorarea si eliminarea afectiunilor de orice natura.

Fie ca esti adeptul medicamentelor industriale, fie le preferi pe cele homeopate, obtinute doar din ingrediente naturale, Farmacia Rodia iti sta la dispozitie!

Farmacia Rodia-Din grija pentru sanatatea ta!

Sanatatea este cel mai de pret dar. Cu toate acestea exista momente cand din senin ne imbolnavim. Chiar daca nu este vorba de vreo afectiune majora, trebuie sa actionam imediat, in sensul ca trebuie ne prezentam la medicul de familie. Raceala, tuse supraratoare, migrene, dureri puternice de masea..toate acestea pot fi inlaturate prin medicamentul potrivit.

Sunt situatii in care medicul nu este disponibil, moment in care singura solutie salvatoare este farmacia. In fond, orice farmacist, gratei cunostintelor dobandite, poate recomanda un tratement anume, strict pentru afectiunea de care suferim.

O farmacie pregatita sa ofere tratamentul adecvat este Farmacia Rodia, mai exact toate cele 5 farmacii Rodia din jutedul Bihor.

 Tratamente homeopatefarmacia rodia

Farmacia Rodia dispune atat de laboratoare performante, cat si de farmacisti care respecta toate standardele de calitate, cu pregatire postuniversitara in domeniul homeopatiei. Astfel, putem oferi tratamente homeopate lipsite de toxicitate si realizate din substante de origine vegetala, minerala si animala. Farmacistii nostri prepara tratamente homeopate prin metode recunoscute de Ministerul Sanatatii. Rezultatul? Fiecare remediu este personalizat iar eficienta este crescuta.

Medicamente industriale

In farmaciile Rodia gasesti toate sortimentele de medicamente industriale comercializate in domeniu. Asadar, fie ca ai nevoie de o simpla aspirina, ori de medicamente prescrise de medic, putem asigura medicamente industriale intr-o gama completa. Stocurile farmaciilor noastre sunt in permanenta aprovizionate cu solutii de tratare uzuale, pentru dureri de cap, dureri stomacale, afectiuni des intalnite, precum si cu alte medicamente destinate unor boli mai grave.

Preparate naturiste

farmacia rodiaDaca esti adeptul remediilor naturiste, obtinute doar pe baza de plante, Farmacia Rodia vine in intampinarea ta cu o categorie vasta de astfel de preparate. Acestea nu numai ca vor vindeca afectiuni dintre cele mai diverse, ci vor ajuta si la intarirea intregului sistem imunitar.

Preparatele naturiste de care dispunem pot trata boli grave fara a pune in pericol digestia. Gasesti pe rafturile farmaciilor Rodia preparate naturiste pentru afectiuni ginecologice, afectiuni respiratorii, boli de rinichi, etc.

De asemenea, Farmacia Rodia ofera accesul si la medicamente compensate, produse tehnico-medicale, produse parafarmaceutice si produse farmaceutice frumustete. Pentru a ne contacta, acceseaza pagina noastra de internet, acolo unde vei gasi si alte informatii cu privire la activitatea noastra!