Farmacia Rodia – locul sanatatii tale!

rodiaFarmacia Rodia distribuie medicamente industriale, realizeaza preparate proprii in laboratoarele din dotare, tratamente homeopate, oferind totodata si remedii naturale, produse parafarmaceutice si produse tehnico-medicale. Farmacia Rodia prepara medicamente pe baza de prescriptie medicala si prin serviciile de consiliere farmaceutica, ofera solutii atat pentru sanatatea, cat si pentru frumusetea ta. La Rodia vei gasi medicamentul de care ai nevoie, fie ca este sau nu prescris de catre medic. Farmacia are cinci unitati in judetul Bihor, doua in Oradea si alte trei in localitatile Alesd, Batar si Arpasel, toate oferind o gama complexa de medicamente.

Profesia de farmacist este una cu traditie, iar echipa din cadrul farmaciei Rodia este formata din oameni dedicati si preocupati de sanatatea ta, care iti ofera sfaturi practice si tot sprijinul lor. In plus, acestia au pregatirea necesara pentru a oferi consiliere in alegerea si modul de administrare al produselor pentru sanatate si frumusete. Fiecare farmacie dispune de un laborator pentru prepararea medicamentelor si o echipa de farmacisti intr-o continua pregatire profesionala. Mai mult decat atat, medicamentele si preparatele pe care le obtin farmacistii Rodia sunt testate, fiind solutii viabile pentru tratarea diverselor afectiuni, dar si pentru infrumusetare. Farmaciile Rodia ofera si preparate naturiste pentru sanatate, utilizate in special pentru preventia unor afectiuni. Categoriile variate de produse din stoc ofera solutii adecvate pentru recuperarea cat mai eficienta a pacientului.

Farmacia elibereaza medicamente in regim gratuit si compensat in limita fondurilor acordate de CAS Bihor, CAS-MTCT si CAS-OPSNAJ. Farmaciile Rodia detin si produse parafarmaceutice (ce nu sunt medicamente), autorizate de Ministerul Sanatatii si folosite la scara larga de catre populatie. Prin laboratoarele cu care sunt dotate farmaciile noastre, acestea pot oferi tratamente homeopate dintre cele mai diverse. Farmacistii respecta toate standardele de calitate in prepararea medicamentelor, iar fiecare remediu este personalizat si poate fi folosit strict de catre pacient respectiv pentru o anumita perioada de timp. Personalul este format si din medici cu pregatire in domeniul homeopatiei, autorizati pentru oferirea tratamentelor homeopate corespunzatoare.

Printre produsele farmaceutice disponibile se numara si cele pentru frumusete, care trateaza problemele de ten si ofera ingrijirea de care ai nevoie. Solutiile medicale de infrumusetare sunt realizate prin metode testate si actioneaza intr-un mod complex asupra proprietatilor pielii, parului si unghiilor. Farmaciile Rodia dispun de un mediu de depozitare curat si mentinut constant la o temperatura si umiditate corespunzatoare, pentru ca medicamentele sa isi pastreze functiile fara niciun risc de alterare. Mai mult decat atat, personalul verifica stocul de produse in mod constant pentru a se asigura de disponibilitatea tuturor medicamentelor, si implicit posibilitatea oferirii celor care au nevoie de acestea.

Pentru mai multe informatii, contacteaza cea mai apropiata unitate din cadrul farmaciilor Rodia pentru a putea primi solutii farmaceutice alternative pentru sanatatea ta de la farmacistii Rodia in cel mult 24 de ore. Farmacia Rodia iti ofera cele mai bune tratamente pentru afectiunile de care suferi. Orice produs farmaceutic de care ai nevoie, cu siguranta il vei gasi in reteaua de farmacii Rodia.

 Datele de contact ale Farmaciei Rodia:

Adresa firmei: Str. Doinei, Nr. 26, Oradea, jud. Bihor

Telefon: 0259 422 505

Email: rodia1@rodiabh.ro