Farmacia Rodia, farmacia familiei tale!

Farmacia Rodia, farmacia familiei tale!Fie vara, fie iarna, de o farmacie ai nevoie in orice anotimp. Indiferent ca ii calci pragul pentru a cumpara doar o banala aspirina pentru a-ti alina durerea de cap, ca ai nevoie de un remediu pentru gripa si raceala, mai ales in sezonul rece, sau ca esti in cautare de produse homeopate si naturiste, o farmacie trebuie sa-ti satisfaca toate aceste cerinte. Iar daca personalul este priceput, amabil si saritor la nevoile tale, atunci ai gasit farmacia perfecta pentru tine si familia ta. O astfel de farmacie este si Farmacia Rodia din Oradea, judetul Bihor.

Cine este Farmacia Rodia?

 

Farmacia Rodia si-a deschis pentru prima data portile in anul 1999 in Oradea, judetul Bihor. Din acest moment toti oradenii si cei din imprejurimi au avut parte de o gama completa de medicamente, in permanenta. Indiferent ce medicament cauti, alopat, homeopat sau naturist, Farmacia Rodia ti-l pune la dispozitie si are grija, astfel, de tine si familia ta.

Iar pentru a-ti fi mai usor sa te bucuri de avantajele Farmaciei Rodia, aceasta si-a deschis 3 puncte de lucru in Oradea. In acest mod, indiferent de zona in care locuiesti, Farmacia Rodia se afla in drumul tau si-ti poti procura produsele de care ai nevoie.

Care este misiunea Farmaciei Rodia? Aceea de a veni in sprijinul tuturor celor care au nevoie de produsele sale, indiferent ca este vorba despre copii, batrani, femei sau barbati. Aici vei gasi o gama larga de produse industriale, produse homeopate, dar si produse naturiste.

Si cum a fi farmacist presupune traditie, inainte de toate, dar si studii, pricepere, indemanare si rabdare, farmacistii de la Farmacia Rodia iti ofera si consiliere farmaceutica, astfel incat, indiferent de nevoile tale, sa se gasasca si solutii alternative, echipa de asistenti si farmacisti fiind 100% dedicati muncii lor si sanatatii tale!

Ce-ti ofera Farmacia Rodia?

 

Printre produsele pe care le gasesti in Farmacia Rodia se numara urmatoarele categorii:

1. Preparate farmaceutice. Farmacia Rodia iti prepara pe loc orice medicament ai nevoie, in baza unei prescriptii medicale. Cum se poate acest lucru? Farmaciile Rodia sunt dotate fiecare cu laborator propriu, farmacistii avand pregatirea necesara pentru a indeplini excelent aceasta sarcina.

2. Preparate naturiste. Ca o alternativa a medicamentelor sau in completarea acestora, Farmacia Rodia iti pune la dispozitie si preparate naturiste.

3. Tratamente homeopate. Farmacistii sunt capabili sa-ti preparare si diverse tratamente homeopate in propriile laboratoare, sanatatea ta fiind pe primul plan.

4. Produse farmaceutice dedicate frumusetii. Si cum frumusetea joaca un rol important in vietile noastre, Farmacia Rodia iti pune la dispozitie fel si fel de astfel de produse necesare.

5. Medicamente compensate. In limita bugetului, la Farmaciile Rodia beneficiezi si de medicamente compensate.Farmacia Rodia, farmacia familiei tale!1

6. Medicamente industriale. Indiferent de problema, aici gasesti medicamentele de care ai nevoie.

7. Produse parafarmaceutice. Instrumente utilizate in practica medicala sau accesorii, Farmacia Rodia este dotata cu de toate.

8. Produse tehnico-medicale. Sunt produse destinate unei recuperari complete si rapide.

Intra si tu pe site-ul companiei si descopera adresele exacte ale celor 3 puncte de lucru, pe care Farmacia Rodia le are in Oradea. Vei gasi adresele complete, date de contact, numere de telefon, adrese de e-mail si chiar si harta detaliata pentru a vedea cat mai exact zona in care se gaseste farmacia ce te intereseaza.

Daca vrei sa ai parte de produse si de servicii de calitate, opteaza pentru Farmacia Rodia din Oradea. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Farmacia Rodia? Pentru detalii, suna la numarul 0259-422.505 sau trimite un e-mail pe adresa rodia1@rodiabh.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.