Farmacia Rodia-Aliatul sanatatii tale!

Tratamente-homeopate-2yVdUEsti in cautarea unei farmacii care sa-ti puna la dispozitie o gama complexa de medicamente, tratamente homeopate, remedii naturale, produse parafarmaceutice si produse tehnico-medicale, totul la preturi accesibile? La Rodia gasesti medicamentul de care ai nevoie pentru tine si intreaga familie, fie ca este prescris de medic, fie ca este unul fara prescriptie medicala. In plus, Farmacia Rodia distribuie atat medicamente industriale cat si preparate proprii, realizate in laboratoarele din dotare, prin intermediul unor specialisti in domeniu. Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unui remediu pentru afectiunea ta, Farmacia Rodia este sprijinul de care ai nevoie.

De peste 15 ani Rodia este farmacia in cadrul careia gasesti o gama vasta de medicamente adecvate pentru orice tratament, dar si farmacisti gata sa te consilieze si sa-ti ofere solutii eficiente pentru o vindicare rapida. Altfel spus, Rodia are grija de sanatatea ta! Si pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa beneficieze de servicii de calitate, Farmacia Rodia are cinci unitati de desfacere in judetul Bihor, doua in Oradea si alte trei in localitatile Alesd, Batar si Arpasel. In cadrul acestor farmacii, gasesti nu numai medicamente pentru tratarea diverselor afectiuni ci si produse pentru infrumusetare, toate bazate pe ingrediente farmaceutice, realizate la inalte standarde calitative. Un argument in plus ce vine sa confirme profesionalismul nostru, este acela ca fiecare farmacie este prevazuta cu laboratoare proprii, dotate cu echipamente performante si personal calificat.

Farmacia Rodia iti pune la dispozitie urmatoarele:

Preparate farmaceutice

Pe langa medicamentele industriale intalnite de obicei in farmacii, preparam in cadrul laboratorului nostru, pe baza de prescriptie medicala, medicamentele de care ai nevoie pentru tratarea diverselor afectiuni. Mai mult, acestea sunt testate si avizate prin legislatie, totul pentru ca tu sa ai garantia ca medicamentul sau tratamentul recomandat de noi este cel adecvat.

Tratamente homeopate

 Datorita laboratoarelor cu care sunt dotate farmaciile noastre, iti oferim tratamente homeopate de ultima generatie, lipsite de toxicitate, realizate din substante de origine vegetala, minerala sau animala. Prin analiza fiecarui pacient in parte, farmacistii nostri prepara tratamente homeopate prin metode recunoscute de Ministerul Sanatatii. Pe langa toate acestea, fiecare remediu este personalizat pentru ca eficienta sa fie maxima si vindecarea rapida.

Produse farmaceutice pentru frumusete

Solutiile medicale de infrumusetare sunt realizate prin metode testate si actioneaza intr-un mod complex asupra proprietatilor pielii, a parului, unghiilor si tenului. Farmaciile Rodia iti ofera o gama vasta de produse  farmaceutice de infurmusetare printre care se numara: creme de curatare a tenului, de reducere a efectelor imbatranirii pielii, de hidratare intensa si de catifelare, sampoane cu diferite actiuni si masti de tratament.

Medicamente industriale

Distribuim atat medicamente uzuale, cat si medicamente destinate afectiunilor mai grave, furnizate de la importanti producatori de medicamente din tara si strainatate, motiv pentru care pe rafturile farmaciilor noastre gasesti intodeauna medicamentul de care ai nevoie.

Preparate naturiste

 Farmacia Rodia iti ofera preparate naturiste reprezentate printr-o gama vasta de preparate si remedii din plante si compusi nutritivi care isi aduc aportul in vindecarea afectiunilor digestive, respiratorii si de alta natura.

Medicamente compensate

Farmacia Rodia iti pune la dispozitie atat medicamente in regim gratuit cat si compensate.

Produse tehnico-medicale

 Fie ca ai nevoie de orteze pentru zonele toracice, cot, glezna sau coapsa, ciorapi medicali, plasturi, comprese, carje si bandaje pentru rani si luxaii, la preturi excelente, Farmacia Rodia este solutia si locul in care gasesti produse la preturi excelente.

Produse parafarmaceutice

Pe langa medicamentele si solutiile de tratament oferite, detinem in farmaciile noastre si produse parafarmaceutice diverse, de la accesorii pentru ingrijirea bolnavilor, la instrumente folosite in practica medicala. Asadar, in catalogul nostru de produse se regasesc: accesorii utilizate in aplicarea tratamentului, aparate de igiena bucala, consumabile pentru dispozitive medicale, echipamente pentru protectie acustica, precum si multe altele.

Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si convinge-te de profesionalismul si calitate produselor oferite de Farmacia Rodia .