Faguri Oradea – iti asigura faguri artificiali pe tot parcursul anului

52435396f0a63037a8c5d1d7e4eb4f36Mierea se afla la mare cautare in zilele noastre. Te poti ocupa de productia mierii atat pentru uz personal cat si daca doresti sa intemeiezi o afacere. Nu uita, cu cat este mai naturala mierea cu atat productia merge mai bine. Daca esti interesat sa achizitionezi faguri artificiali de buna calitate atunci ar trebui sa te orientezi catre o companie specializata in acest domeniu.

Orice afacere pornita in domeniul apicol necesita anumite investitii. Ai nevoie in primul rand de stupi, pe care ii poti gasi la diferite dimensiuni si care pot fi verticali sau orizontali. Trebuie apoi sa gasesti un loc unde sa amplasezi stupii. Pentru stupii pe care i-ai ales trebuie sa gasesti rame cu faguri crescuti sau rame cu faguri artificiali. A doua varianta este cea la care majoritatea apicultorilor au apelat. Fagurii artificiali sunt practici si usor de utilizat. Si sa nu uitam ca mai ai nevoie si de familiile de albine.

Unde gasesti faguri artificiali?

Daca esti interesat sa apelezi la o societate responsabila care sa iti ofere doar produse de calitate superioara, raportate la preturi avantajoase, atunci este cazul sa iei legatura cu Faguri Oradea. Este vorba de o societate recunoscuta pentru productia exceptionala de faguri artificiali si miere de albine. Produsele sunt obtinute in medii curate, special amenajate, iar metodele de prelucrare sunt profesionale. Mierea comercializata este de diferite sortimente, prin urmare clientul poate comanda miere poliflora, de salcam, de tei si nu numai.

Ceara de albine ce sta la baza fagurilor este sterilizata la o temperatura de 120 grade Celsius pentru 60 de minute. In functie de necesitati se pot comercializa faguri pentru stupi verticali sau orizontali, de diferite dimensiuni. Fagurii sunt distribuiti in cutii de 5 kg, in care incap aproximativ 50 de foi. Societatea Faguri Oradea asigura livrari pe toata perioada anului. Pentru informatii suplimentare nu ezita sa te adresezi expertilor din cadrul societatii.

Comanda faguri artificiali de la Faguri Oradea

Daca vrei sa consumi miere proaspata, naturala, fara adaos de zahar, atunci cel mai bine este sa o produci in propiul stup. In felul acesta ai garantia ca mierea pe care o produci este 100% naturala. Cu o investitie initiala, dar care se va amortiza in timp, vei beneficia de produse de buna calitate. Poti de asemenea sa incepi si o afacere in domeniu. Ai neovie de cateva cunostinte de baza, iar experienta se obtine treptat.

Mierea este benefica pentru organism atata timp cant este naturala. De ce sa cumperi miere la supra pret, care nici macar nu stii cum a fost obtinuta, cand poti sa produci miere naturala in proprii stupi. Ai siguranta ca miere obtinuta este curata si complet naturala.

Colaboreaza cu o companie competenta care sa-ti ofere produse viabila la preturi accesibile. Pentru a lua legatura cu echipa din cadrul societatii Faguri Oradea suna la numarul de telefon 0744.277.093, fie ca doresti sa cumperi miere sau vrei sa iti produci propria miere. Comanda faguri artificiali la ce dimensiuni ai nevoie si bucura-te de o miere delicioasa obtinuta in mod natural.