Facility Distrib – Cand aveti nevoie de furtunuri siliconice pentru transferul de lichide!

furtun siliconicIndiferent ca vorbim de industria alimentara, industria farmaceutica sau oricare alta industrie, procedeul de transfer de lichide este o activitate care are loc frecvent. Pentru realizarea in conditii optime a acestei activitati, firma Facility Distrib din Bacau comercializeaza furtunuri siliconice de o calitate desavarsita, care sa va ajute cat mai mult in acest proces. Furtunul siliconic este un tub dintr-un material inert (silicon) care poate fi folosit pentru trecerea lichidelor la o temperatura foarte ridicata, in egala masura poate fi utilizat si la temperatura joasa, ca exemplu -30 grade celsius.

In realizarea unor astfel de furtunuri este utilizat silicon de cea mai buna calitate. Acest aspect confera produsului final rezistenta sporita, oferind in acelasi timp beneficiarului posibilitatea de a-l utiliza pe o perioada indelungata de timp. Natura materialului folosit ofera semi-transparenta furtunului, in acest fel se pot observa lichidele care circula in interiorul acestuia. Siliconul este format dintr-un lung sir alcatuit din atomi de siliciu, legati intre ei cu atomi de oxigen, grupuri de hidrogen si carbon pe fiecare parte. Structura chimica ii confera siliconului o varietate larga de utilizari si o buna rezistenta la multe substante chimice, combinand astfel durabilitatea materialelor ca a cuartului, a carui structura interna o copiaza oarecum, cu utilitatea maselor plastice moderne.

Siliconul poate fi folosit pentru a lubrifia parti aflate in miscare, poate fi introdus in vopsele pentru a le face mai durabile si a le oferi rezistenta la soare; in ingrijire personala, ca aditiv pentru deodorante; se regaseste, in industria alimentara sau farmaceutica, sub forma de furtun siliconic utilizat pentru trecerea diverselor lichide, chimice sau nu, fara presiune, la o temperatura de pana la +180 grade celsius; etc.

Caracteristicile furtunurilor siliconice pentru transferul de lichide oferite de Facility Distrib:

– Acest furtun este de calitate alimentara si poate fi folosit la temperaturi de pana la 180…200 grade C si rezista la cicluri de sterilizare repetate

– Poate fi folosit si pentru transportul produselor alimentare si alcoolului de pana la 50%

– Flexibil si transparent, acest furtun siliconic poate fi folosit si pentru transportul anumitor substante chimice, cum ar fi acizi sau baze

– Domenii de activitate in care este folosit: industria alimentara, medicala, laboratoare, industria medicamentelor, chimie, etc.

Firma din Moldova dispune de o serie variata de modele, caracterizate de valori diferite in ceea ce priveste dimensiunile, grosimea si alte aspecte asemanatoare. Acest lucru va garanteaza faptul ca in cadrul acestei firme veti regasi si tipul de furtun siliconic care indeplineste perfect exigentele dumneavoastra. Nu in ultimul rand, un lucru deloc de neglijat il reprezinta si preturile accesibile la care sunt comercializate aceste produse.

In general, firma Facility Distrib este importator si distribuitor a unei game impresionante de echipamente, piese, accesorii si consumabile utile in cadrul sectorului industrial. Compania ofera solutii eficiente pentru desfasurarea in conditii optime a proceselor de productie si nu numai. Produsele furnizate sunt de calitate superioara, utilizarea acestora garantandu-va obtinerea unui randament ridicat al utilajelor si implicit, a unor rezultate pe masura asteptarilor.

Pe langa furtunuri siliconice, la firma din estul tarii veti regasi: o gama variata de uleiuri, solutii pentru o protectie eficienta impotriva procesului de coroziune, rulmenti, furtunuri, scule electrice si pneumatice, echipamente hidraulice si multe alte accesorii si piese componente.

Date de contact:

Bacau, Str. Gh. Donici , Nr. 1 bis

Fax: 0040-334.405.580

Telefon: 0040-371.159.9780040-371.159.978

E-mail: office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.