Fa-te remarcat cu Sepia Print!

Fa-te remarcat cu Sepia Print!Te-ai saturat de aceeasi vitrina anosta, simpla si care nu are alt rol decat acela de a separa magazinul tau de restul lumii? Poate ca a venit momentul sa faci ceva in aceasta privinta si sa schimbi situatia. Dar cum, te vei intreba tu? Foarte simplu! Apeland la inscriptionarea de spatii comerciale si, deci, si a vitrinei tale.

Este clar faptul ca o vitrina atractiva, frumos colorata, cu imagini atragatoare si cu informatii utile va atrage si clientii, care vor intra din curiozitate, in prima faza, iar apoi daca le va placea ce au gasit in interior vor cumpara si vor mai reveni si alta data cu placere.

Dupa cum observi, inscriptionarea are rolul de a te promova, de a te face cunoscut si parca striga: “Hallo, sunt aici si eu!”. Daca, in schimb, vitrina magazinului tau nu este decat o simpla sticla, vei pierde foarte multi clienti care, in graba lor, nu vor arunca nici macar o privire magazinului tau, chiar daca tu ai produse de calitate sau oferi servicii excelente.

Pana la urma, si a sti sa vinzi este o arta, iar inscriptionarea de spatii comerciale este micul tau secret!

Sepia Print – ajutorul tau cand vine vorba de promovare

Sepia Print a inteles ca vitrinele sunt primul contact pe care un client il are cu tine si cu afacerea ta si tocmai de aceea trebuie sa le acorzi atentia cuvenita. In acest sens, echipa Sepia Print iti pune la dispozitie serviciul de inscriptionare spatii comerciale.

Care este rolul inscriptionarii unei vitrine? Acela de a informa oamenii cu privire la produsele tale sau la o promotie anume, de orientare, de semnalizare, dar si de decorare. Una peste alta, inscriptionarea unei vitrine este o adevarata modalitate de a te promova rapid, eficient si ieftin.

Cum se realizeaza inscriptionarea? Specialistii utilizeaza numai produse de calitate printre care se numara materialele autocolante, panourile din PVC, dar si tapetul printabil. Pe langa imagini, toate aceste materiale pot sa contina si texte.

Top 4 tipuri de inscriptionari ale unei vitrine

1. Autocolant Cutterat. Este vorba despre autocolantul decupat la cutter-ploter, iar inscriptionarea unei vitrine cu ajutorul acestui tip de autocolant poate fi un real succes. De ce? Deoarece se gaseste intr-o paleta impresionanta de culori si de nuante si permite si inscriptionarea de informatii, precum datele de contact ale firmei tale, sigla sau alte date utile clientilor.

2. Print Policromie. Printul se face in policromie, direct pe folie autocolanta, este apoi laminat si aplicat pe vitrina. Inscriptionarea se poate realiza la exterior, iar in acest caz Fa-te remarcat cu Sepia Print!1imaginea se imprima normal, sau se poate opta pentru inscriptionare pe interior, caz in care se utilizeaza imaginea in oglinda si un autocolant transparent, iar laminarea se realizeaza cu folie alba.

3. Sablare. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea de a imbina suprafete semimate cu suprafete transparente, creand un aspect deosebit al vitrinei.

4. Windowgraphics. Daca nu doresti sa renunti la lumina naturala, dar totodata vrei sa infrumusetezi vitrina magazinului tau, opteaza pentru windowgraphics. Este vorba despre un material adeziv, care prezinta microperforatii. Din exerior imaginea este clara si nu se poate vedea la interior, iar din interior nu se vede imaginea si poti privi afara.

Daca vrei sa te faci remarcat, alege inscriptionari spatii comerciale Sepia Print. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Sepia Print? Suna la numarul 0363-401.0350363-401.035 si 0726-316.2870726-316.287 sau trimite un e-mail pe adresa cristian.bumbu@sepiaprint.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.