Externalizarea serviciilor IT – pentru afaceri mai bune

Sunteti in cautarexternalizare servicii itea unui service de calculatoare al caror servicii IT sa va surprinda intr-un mod placut? Vreti un serviciu eficient si de calitate pentru externalizarea serviciilor IT? In acest caz, ar trebui sa ne indreptam atentia catre compania Service Land Computers.

Cu ce se ocupa firma Service Land Computers?

Firma vine in intampinarea clientilor cu servicii de reparatii a sistemelor de calcul si a perifericelor, dar si servicii de consultanta in vederea proiectarii si implementarii solutiilor optime. Clientii firmei pot beneficia de servicii personalizate, in functie de nevoile si cerintele dumnealor, bazate pe caracteristicile tehnice ale produselor pe care acestia le detin.

Din dorinta de a oferi clientilor solutii profesionale, compania bucuresteana poate asigura functionarea in parametrii optimi a calculatoarelor, serverelor, perifericelor si a retelelor de date si voce. La cererea clientilor se pot implementa solutii optime si eficiente care sa raspunda nevoilor acestora si chiar se pot proiecta retele de date si voce in baza echipamentelor de ultima generatie.

Care sunt beneficiile de care vor beneficia clientii, apeland la compania Service Land Computers?

In primul rand, serviciile companiei vor duc la cresterea securitatii sistemelor de date. Acest lucru se poate face doar implementand solutia optima, la momentul potrivit.

In al doilea rand, compania va interveni imediat pentru remedierea diferitelor defectiuni si pentru evaluarea corecta a programelor si serverelor.

Principalul scop al companiei bucurestene este reprezentat de satisfacerea clientilor, acest lucru fiind realizat prin respect fata de dumnealor si prin lucrari executate intr-o maniera serioasa si profesionala.

Ce inseamna externalizarea serviciilor IT si care sunt avantajele beneficiarului?

Aceasta metoda reprezinta cea mai viabila solutie din domeniul IT si contribuie decisiv la cresterea performantei infrastructurii retelelor. Acest serviciu va duce, inevitabil, la eficientizarea activitatii firmei si la o mai buna organizare a acesteia, datorita accesului la tehnologii de ultima generatie.

Externalizarea serviciilor IT este cu pana la 40% mai avantajoasa decat un departament IT intern. Conform unui studiu international, 64% dintre directorii generali care apeleaza la acest tip de serviciu au ca principala motivatie reducerea costurilor. Acelasi studiu indica faptul ca 89% dintre acestia au reusit acest obiectiv.

Acest serviciu pe care il ofera compania Service Land Computers reprezinta pentru directorii generali o decizie de management strategic.

In domeniul afacerilor, o infrastructura IT este caracterizata de un principal factor, eficienta. Daca acest factor nu este indeplinit, afacerea nu se va bucura de succesul dorit. Externalizarea serviciilor IT asigura un flux continuu de date, fara a fi nevoie de un departament IT intern. Astfel, veti putea utiliza resursele competente din compania dumneavoastra pentru proiectele esentiale. Conform unui studiu realizat de Fujitsu, principalul beneficiu al externalizarii serviciilor IT il reprezinta accesul la competente tehnice superioare (67% din managerii generali).

Spre deosebire de un departament IT, externalizarea poate acoperi intreg spectrul de aspecte si capabilitati tehnice.

Daca sunteti un antreprenor sau un director general ce doreste ce e mai bun de la afacerea sa, apelati la compania Service Land Computers si veti beneficia de servicii de calitate.

Date de contact:externalizare servicii it

Denumirea firmei: Service Land Computers;

Numar de telefon: 021 240 60 99 sau 0729 729 742.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .