Explorati orasul Bucuresti cu Swiso Rent A Car!

10612944_1452051621744339_6462293560787220390_nAi drum prin Bucuresti si nu vrei sa pierzi nimic din frumusetea capitalei? Si ai dreptate, Bucuresti este unul dintre acele orase ale tarii care trebuie vizitat macar o data in viata, un fel de Mecca a romanilor. Bucuresti, pe langa faptul ca este centrul economic al tarii, reprezinta si centrul cultural si academic al Romaniei, aici ai parte de muzica buna, teatru, lansari de carte, stiinta, tehnica, distractie si iubiri, dupa gustul fiecaruia in parte. Iar daca nu vrei sa ratezi nimic din febra Bucurestiului, Swiso Rent A Car Bucuresti este partenerul tau care-ti va da aripi, pardon, iti va da cheile de la masina si te va lasa sa explorezi singur, dupa bunul tau plac!

Swiso Rent A Car Bucuresti. De ce sa inchiriezi o masina?

Stim, multa lume s-a intrebat de nenumarate ori de ce sa inchirieze o masina si daca acest serviciu chiar prezinta avantaje. Da, inchirierea unei masini are numeroase avantaje, in anumite conditii, in detrimentul cumpararii uneia noi, printre care se numara:

– Afacerile. Atunci cand ai de facut un drum, in interes de serviciu, in alta localitate, iar masina firmei nu este disponibila ce faci? Inchiriezi o masina si-ti faci treaba cu ea. Simplu si rapid. Sau daca esti la inceput de drum intr-o afacere si inca nu-ti premiti achizitionarea unei masini, serviciul de inchiriere este avantajos, mai ales daca este pe termen mai lung de 30 de zile.

–  Comoditatea. Este mult mai comod sa inchiriezi o masina decat sa apelezi la alte mijloace de transport pentru a te deplasa de buna voie prin orasul tau sau printre alte orase ale tarii, cum ar fi o vizita de placere sau de munca in Bucuresti. In plus, nu porti nici grija platirii de taxe si asigurari, de asta se ocupa firma care inchiriaza.

– Calatoriile in grup. Daca familia ta are mai multi membrii, poti inchiria o masina mai mare, cu locuri mai multe, pentru o calatorie impreuna.

– Evenimentele. Sunt anumite situatii in viata cand nu-ti ajunge o masina. Un botez, o nunta, vin in vizita niste prieteni. Inchiriaza o masina si vei face fata cu  brio neprevazutului.

Swiso Rent A Car Bucuresti si cele 11 propuneri pe care le are pentru tine

Daca te-ai convins ca exista anumite situatii in care inchirierea unei masini este cea mai buna solutie pentru tine, la fel cum este si vizitarea capitalei, Swiso Rent A Car Bucuresti iti propune 11 modele diferite de masini:

 1. Daewoo Matiz, pe benzina;
 2. Chevrolet Spark, mic si iute, se descurca la perfectie in trafic;
 3. Dacia Logan, pe benzina. Cine a zis ca masinile romanesti nu sunt bune?
 4. Noul Dacia Logan pe benzina sau pe motorina;
 5. Ford Fiesta;
 6. Hyundai Accent;
 7. Renault Megane;
 8. Renault Symbol;
 9. Audi A4;
 10. Peugeot 308;
 11. Opel Insignia, limuzina de lux pe motorina.

Poti inchiria orice masina iti doresti de la Swiso Rent A Car pentru o zi sau chiar pe mai multe luni, depinde de necesitatile tale. Preturile difera de la model la model, insa te poti bucura si de inchirieri cu numai 6 euro pe zi!