Expiglass ofera damigene din sticla!

Damigene-sticla-RNuWuDaca vrei sa pastrezi bauturile in stare buna cat mai mult timp, se recomanda achizitionarea unor damigene din sticla. Expiglass ofera damigene din sticla, la preturi avantajoase. Comanda damigenele din sticla Expiglass pentru a pastra nealterate proprietatile si gustul bauturii, un timp indelungat. Damigenele din sticla oferite de Expiglass au o calitate exceptionala si preturi accesibile. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si au un invelis exterior din plastic menit sa protejeze sticla si sa confere rezistenta in timp a produsului. Fie ca vrei sa pastrezi in conditii optime o afinata, visinata sau un vin preparat de tine, damigenele din sticla Expiglass sunt cele mai bune produse. Gustul bauturilor preparate in casa se va conserva un timp indelungat gratie damigenelor din sticla.

Damigeana este acel recipient din sticla protejat de un invelis din plastic, cu gat subtire, utilizata la prepararea, pastrarea si transportul lichidelor, in special a bauturilor alcoolice preparate in casa. Damigenele sunt folosite in mod obisnuit pentru prepararea vinului in gospodarie. Damigeana se inchide bine cu un dop de fermentatie care permite eliminarea dioxidului de carbon care se degaja in timpul fermentatiei alcoolice. Desi prezinta o fragilitate mai mare decat damigenele din plastic, acest lucru poate fi compensat cu ajutorul unui invelis din plastic. Produsele de acest gen realizate de firma Expiglass sunt disponibile in variantele de 5, 10, 15, 25, respectiv 50 de litri, astfel vei putea alege damigeana cea mai potrivita pentru nevoile tale. Damigenele din sticla sunt foarte utile si potrivite, atat pentru depozitarea, cat si pentru transportul bauturilor. Damigenele din sticla nu altereaza proprietatile si gustul bauturii depozitate in ele. Intrucat sunt mai fragile, necesita o manipulare mult mai atenta decat damigenele din plastic. Invelisul protector din plastic asigura o depozitare si o manipulare mai sigura si, in plus, fereste continutul damigenei de lumina. Mai mult decat atat, curatarea damigenelor se poate realiza rapid si cu usurinta. Vasele din sticla au avantajul ca se pot usor igieniza si sunt transparente. Sticla din care este confectionata damigeana este rezistenta si de cea mai buna calitate. Aceste produse oferite de Expiglass sunt destinate atat producatorilor de vinuri si de bauturi alcoolice, cat si persoanelor fizice care prepara vin in gospodaria proprie. Raportul calitate-pret al acestor damigene din sticla este unul avantajos.

Expiglass, infiintata in Ploiesti, activeaza in domeniul sticlariei, realizand articole din sticla artizanala si damigene din sticla. Producerea damigenelor din sticla reprezinta principalul segment de piata in cadrul caruia activeaza in prezent firma Expiglass. Profesionalismul si calitatea acestor tipuri de produse au facut ca in scurt timp, societatea sa devina lider pe piata romaneasca in ceea ce priveste acest sector. Decoratiunile din sticla produse de compania Expiglass au fost exportate in Italia, Belgia si Olanda.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, acceseaza site-ul oficial al firmei Expiglass sau consulta unul dintre reprezentantii firmei. Cu o vasta experienta in domeniu, acestia iti pot oferi cele mai bune informatii legate de produsele Expiglass. Poti gasi pe pagina de internet a firmei si imagini ale produsele comercializate. Comanda acum damigenele din sticla Expiglass pentru a prepara bauturi alcoolice pe gustul tau.

Datele de contact ale firmei Expiglass

Adresa firmei: Str. Corlatesti, Nr. 16, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0724 397 200

Email: expiglass@yahoo.com