Expertiza tehnica judiciara, doar prin A&G Data

expertiza tehnica judiciaraEsti implicat intr-un proces si ai nevoie de experiza tehnica judiciara efectuata cu profesionalism, promptitudine si eficienta? Raspunsul il gasesti la A&G Data, firma specializata in oferirea serviciilor de evaluare imobiliara si evaluare a bunurilor mobile. Printre serviciile oferite se numara si expertiza tehnica judiciara, un serviciu care implica operatiuni de verificare, constatare si proba.

Cu o experienta de peste 13 ani in domeniu, A&G Data iti pune la dispozitie serviciile expertilor sai pentru ca tu sa te bucuri de eficienta. Toate serviciile prestate sunt in acord cu normativele aflate in vigoare. Asadar, contacteaza A&G Data pentru expertiza tehnica judiciara indiferent de situatia in care te afli. Obtinem informatii corecte si complete in cel mai scurt timp.

Serviciile de expertiza tehnica judiciara oferite de A&G Data se adreseaza persoanelor fizice si juridice cu sediul in Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Bucuresti si Ilfov.

Expertiza tehnica judiciara- Investigatii, calcule, aprecieri si concluzii

Ce este expertiza judiciara? Expertiza judiciara este o activitate stiintifico-practica si consta in efectuarea  de catre expert, in scopul aflarii adevarului, a unor cercetari privind obiectele materiale, organismul uman, fenomenele si procesele ce ar putea contine informatii importante despre circumstantele cauzelor examinate de organele de urmarire penala si de instanta judecatoreasca.

Expertiza tehnica judiciara este expertiza tehnica efectuata, din dispozitia organelor de urmarire penala, a instantelor judecatoresti sau a altor organe cu atributii jurisdictionale, de catre expertul sau specialistul numit de acestea, in vederea lamuririi unor fapte sau imprejurari ale cauzei.

De cate feluri pot fi expertizele judiciare? Dupa domeniul in care se executa, expertizele judiciare pot fi: biologice, genetice, medico-legale, grafologice, contabile, balistice si, nu in ultimul rand, tehnice.

Cine efectueaza expertiza tehnica judiciara?Expertiza tehnica judiciara poate fi efectuata de catre expertii institutiilor specializate de stat si de catre expertii inclusi in Registrul de stat al expertilor judiciari atestati. Expertiza tehnica judiciara are ca scop scoaterea la lumina a unor fapte care constituie distorsiuni in functionarea  corecta a activitatii verificate.

Ce presupune expertiza tehnica judiciara?Activitatile desfasurate in cadrul unei expertize tehnice presupun analizare ale dosarului cauzei si nota scrisa privind evaluarea provizorie a costurilor expertizei tehnice. Dupa acesti pasi urmeaza documentarea expertului asupra legislatiei in vigoare si formularea unor adrese de convocare a partilor in proces. Cea mai importanta etapa o reprezinta studierea elaborata a tuturor documentelor puse la dispozitia expertului si redactarea de catre acesta a raportului de expertiza tehnica.

A&G Data- Echipa calificata in expertiza tehnica judiciaraexpertiza tehnica judiciara

Avand la baza o echipa calificata cu membri autorizati ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania), A&G Data iti sta la dispozitie cu servicii de expertiza tehnica judiciara, la cele mai inalte standarde. Gratie experientei indelungate in domeniu, aveam capacitatea de a analiza fiecare caz in parte astfel incat solutionarea sa fie optima si in acord cu legea.

Pe langa servicii expertiza tehnica judiciara, A&G Data executa: evaluari imobiliare, evaluari linii tehnologice, evaluari spatii industriale, evaluari spatii comerciale, evaluari bunuri mobile, evaluari pentru impozitare, evaluari case si apartamente, reevaluari cladiri, evaluari terenuri.

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile de expertiza tehnica judiciara, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari.