Exhaustoare laser – oferta Multitech pentru curatarea aerului!

prod_bofa_adaccess_largeDaca lucrati in domeniul industrial, faceti gravuri pe monede, realizati matrite, lucrati cu ceramica sau otel, cu siguranta stiti ce inseamna exhaustoare laser si ca aceste dispozitive se folosesc in principal pentru evacuarea fumului care rezulta din aplicatiile laser. Cum s-ar spune, e un fel de ventilator industrial, care are rolul de a absorbi si evacua particulele si reziduriile din aer. Pentru afacerea dumneavoastra faceti comanda de exhaustoare laser din oferta Multitech!

Oferta la exhaustoare laser

Oricand puteti comanda exhaustoare laser de la firma Multitech, cu un debit de aer de 180mc/h, 300mc/h, respectiv 380mc/h. Bofa AD Access este gandit pentru aplicatiile cu randament mic spre mediu si are filtru de carbon de aproximativ 7 kg. Bofa AD Oracle IQ, spre deosebire de produsul mentionat anterior, are un pre-filtru, cu rolul de a evita pe cat cu putinta incarcarea filtrului propriu-zis. Indiferent ce exhaustoare laser alegeti, tineti minte ca, daca fumul este evacuat din ce in ce mai putin, atunci creste perioada de nefunctionare a echipamentului laser.

Informatii tehnice despre exhaustoare laser

Daca nu ati utilizat niciodata exhaustoare laser, dar veti avea de-acum nevoie de asa ceva, iata ce informatii tehnice trebuie sa stiti despre ele:

– au o durata de exploatare indelungata;

– raspund chiar si celor mai exigente cerinte;

– curata si mentin mediul de lucru cat mai sigur, lipsit de mirosuri;

– sunt usor de instalat, folosit si intretinut;

– filtrele, care trebuie inlocuite din cand in cand, costa destul de putin;

– au constructie robusta si compacta;

– nu fac mult zgomot, deci nu deranjeaza;

– au amprenta mica la sol etc.

Bine de stiut: pentru ca marcajul sa fie de cea mai buna calitate, este necesara intretinerea filtrului. In caz contrar, fumul si reziduurile depuse pot compromite calitatea lui.

In plus, trebuie sa mai stiti ca fumul rezultat in urma gravurii depinde de materialul prelucrat. Cu cat dureaza mai mult, iar acesta e mai dur, cu atat cantitatea de fum si compozitia lui sunt mai daunatoare pentru sanatatea omului. In al doilea rand, aveti nevoie de un filtru cu capacitate mare, care sa absoarba cat mai mult din aerul nociv, asadar care sa functioneze la parametri optimi. Daca se poate, ventilatorul sa aiba si un pre-filtru (cu asa ceva sunt dotate anumite exhaustoare laser, si anume Bofa AD Oracle IQ).

Sa facem cunostinta cu Multitech

Multitech este o compania brasoveana care ofera clientilor echipamente si consumabile de marcare si codare specifice domeniului industrial. Oferta variata de produse cuprinde nu doar exhaustoare laser, ci si: scannere 1D si 2D, lasere, statii gravura, statii marcare, transfer termic – TTO, etichetare – Print & Apply, cerneluri videojet, riboane videojet etc.

Indiferent de domeniul in care lucrati, solutiile personalizate oferite de firma Multitech sunt cele care va trebuie.

Oricand aveti nevoie de exhaustoare laser, faceti comanda din oferta Multitech! Pentru detalii si comenzi sunati la numarul de telefon 0268.272.300 sau mergeti la sediul Multitech, de pe bd. Brașovului 145, 505600 Săcele, Brasov. Chiar daca nu stiti ce produs anume v-ar fi de ajutor, veti primi consultanta gratuita din partea angajatilor Multitech, pentru a-l alege pe cel de care aveti nevoie.