Executor judecatoresc

a6827b92dad3320ad38373c8e6cacedfExista numeroase cazuri in care suntem nevoiti sa apelam la serviciile unui executor judecatoresc. Fie ca avem nevoie de serviciile acestuia pentru a recupera niste creante, pentru a ni se permite sa ne vizitam copilul minor, fie pentru a evacua o locuinta, acestea se dovedesc de o reala importanta. Fara ajutorul unui executor judecatoresc nu am putea rezolva aceste probleme, aparent banale din viata noastra. Daca locuiti in judetele Bihor si Satu Mare si in urmatoarea perioada trebuie sa consultati un executor judecatoresc, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu din Satu Mare.

Informatii importante, pe care trebuie sa le stiti despre biroul acestui executor judecatoresc

Acest birou executor judecatoresc a fost infiintat la data de 4 aprilie 2001 si are competente de executare pentru judetele Bihor si Satu Mare. Executor judecatoresc Danciu Gheorghe Radu va ofera servicii de inalta calitate, in colaborare cu o echipa formata din mai multi specialisti, pregatiti corespunzator pentru a raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor. Datorita seriozitatii, perseverentei, eficientei si preturilor foarte avantajoase, tot mai multi clienti au ales sa colaboreze cu acest birou executor judecatoresc. Multe probleme si-au gasit rezolvare, tocmai datorita profesionalismului de aici. Vasta experienta in domeniu recomanda Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu pentru servicii de calitate si profesionalism in orice situatie, indiferent cat de dificila ar parea.

Ce atributii are executor judecatoresc Danciu Gheorghe Radu?

Daca va intrebati care sunt atributiile acestui executor judecatoresc din Satu Mare, iata mai jos prezentate cateva dintre acestea:

–          executari indirecte- urmarire mobiliara si imobiliara a creantelor

–          executari directe- vizitarea minorului, evacuari, puneri in posesie, predari de bunuri, servituti etc

–          popriri

–          recuperare a createlor, pe cale amibaila

–          comunicarea actelor de procedura

–          aplicarea de masuri asiguratorii care au fost dispuse de instanta judecatoreasca

–          intocmirea, conform prevederilor legale a biletelor la ordin, protestului de neplata a cambiilor etc.

–          notificarea actelor judiciare si extrajudiciare

Cum puteti sa luati legatura cu acest executor judecatoresc?

Cu totii stim ca, mai ales in zilele noastre, calitatea si seriozitatea sunt aspecte, care desi sunt foarte importante, sunt tot mai greu de intalnit. Indiferent ca ne referim la produse, servicii de orice tip, conteaza foarte mult ca acestea sa fie la un anumit standard; doar asa ne este castigata fidelitatea si increderea si doar asa se pot crea legaturi stranse de colaborare. Prin intermediul acestui birou executor judecatoresc, puteti avea parte de amabilitate, consiliere si solutii viabile, eficiente, conform legilor in vigoare. Alegeti sa apelati la Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu din Satu Mare. Pentru a obtine mai multe informatii privind activitatea, serviciile onorariile practicate, puteti accesa site-ul executorsatumare.com. De asemenea, puteti sa ii contactati pe reprezentatii acestui birou executor judecatoresc prin e-mail, telefon sau fax. Chiar daca anumite probleme va provoaca disconfort psihic si credeti ca nu au rezolvare, se merita sa solicitati sfaturile echipei de la Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu. Daca locuiti in Satu Mare si dispuneti de timp, puteti merge direct la sediul biroului.