Executor Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai-Executor judecatoresc Bucuresti

executor judecatoresc BucurestiEsti in cautarea unui executor judecatoresc Bucuresti pentru executari silite, notificarea actelor, recuperari de creante, evacuari, puneri in posesie, executari silite mobiliare si imbiliare?

Executor Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai este biroul la care trebuie sa apelezi pentru ca drepturile tale de creanta si reale sa fie executate!

Profesionalism in orice situatie, rapiditate in realizarea demersurilor si furnizarea informatiilor, corectitudine fata de toate partile implicate in dosarul de executare. Acestea sunt doar o mica parte din beneficiile colaborarii cu Niculescu Dinu-Mihai, executor judecatoresc Bucuresti.

Echipa noastra formata din un executor judecatoresc, un avocat si un consilier juridic lucreaza zi de zi pentru ca tu sa te bucuri de cele mai eficiente solutii, adaptate chiar si celor mai complexe situatii.

Dincolo de profesionalism,  Executor Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai iti ofera accesul si la tarife competitive. Asadar, daca esti in cautarea unui executor judecatoresc  Bucuresti, competent si gata sa te sprijine in orice situatie, solutia o gasesti la Executor Judecatoresc  Niculescu Dinu-Mihai.

Executor judecatoresc Bucuresti-Pentru ca drepturile tale sa fie executate!

Executorul judecatoresc este o persoana investita cu autoritatea de stat pentru a indeplini actele de procedura si a lua masurile legale in vederea asigurarii executarii silite a hotararilor judecatoresti si a altor titluri  executorii.

Actul indeplinit de executorul judecatoresc, in limitele competentelor legale, purtand stampila si semnatura acestuia, precum si numarul de inregistrare si data, este act de autoritate publica si are forta probanta prevazuta de lege.

Notificarea prin executorul judecatoresc este des folosita pentru comunicarea actelor extrajudiciare (care nu emana de la o instanta judecatoreasca) dar care ar putea fi folosite in cadrul unui proces. Prin notificare se poate soma o persoana sa faca sau sa nu faca ceva, indicandu-i-se sanctiunea pe care o risca, ori se poate informa legal o persoana cu privire la o anumita stare de fapt sau de drept.

Mai mult decat atat, notificarea prin executor judecatoresc este nu doar o proba  intr-un viitor dosar de instanta, ci si un mijloc eficient de persuasiune, in sensul ca pusi in fata unui act oficial, debitorii au o reactie de conformare.

Printre atributiile unui executor judecatoresc, se numara:

– punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii

– notificarea actelor judiciare si extrajudiciare

– comunicarea actelor de procedura

– recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante

– aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca

– orice alte acte sau operatiuni date de lege in competenta lui.

Executor judecatoresc Bucuresti, Niculescu Dinu-Mihai

Pentru ca drepturile tale sa fie executate, este obligatoriu sa ai sprijunul unor profesionisti in domeniu: Executor Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai. Inca din anul 2012 Niculescu Dinu-Mihai, executor judecatoresc Bucuresti, lucreaza pentru ca fiecare solicitare venita din partea clientilor sa fie solutionate cu succes.

Dupa ce a activat cativa ani in calitate de executor bancar intr-una dintre cele mai mari institutii de acest fel din Romania, Niculescu Dinu-Mihai a pus bazele unei echipe solide in executarea creantelor care apartin institutiilor de credit si a celor financiare nebancare.

Pregatirea in domeniu, precum si profesionalismul desavarsit ne recomanda ca fiind ceea ce cauti in materie de executor judecatoresc Bucuresti.

Misiunea noastra este de a ne asigura ca drepturile tale nu vor fi neglijate si ca nimeni nu va putea sa te lipseasca de ceea ce este al tau! Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!