eView aduce realitatea mai aproape!

descriere-aplicatieChiar daca pana nu demult, camerele de supraveghere erau considerate un simplu moft, astazi au devenit o necesitate si totodata un confort pentru tot mai multe persoane care isi doresc sa-si protejeze cat mai eficient locuinta sau afacerea. Mai mult decat atat, tehnologia in domeniu, cea care evolueaza de la un sezon la altul, face ca numarul de avantaje al sistemelor de supraveghere sa depaseasca orice limite, trecand astfel, de la clasica monitorizare, la adevarate transmisiuni live. Asadar, daca doresti sa te bucuri de inovatie si calitate apeleaza la eView, companie dedicata domeniului IT. Asadar, eView pune la dispozitia clientilor sai, camere IP pentru supraveghere, la preturi excelente. Cu alte cuvinte, eView iti ofera posibilitatea sa urmaresti live, non-stop, prin intermediul unei simple conexiuni la internet tot ceea ce se intampla pe proprietatea ta si in spatiile supravegheate.

Chiar daca prezenta lor a devenit deja o banalitate, nu multi sunt cei care cunosc cu adevarat avantajele pe care camerele IP de supraveghere le ofera utilizatorilor. In primul rand, camerele IP sunt camere care utilizeaza Internet Protocol. Astfel, imaginile sunt transmise printr-o retea de calculatoare prin intermediul retelei de cablare normala, sau pe calea aerului utilizand o conexiune fara fir-wireless. Asadar, camerele IP pot fi accesate oriunde si oricand. Dincolo de toate acestea, imaginile captate si redate se remarca printr-o claritate deosebita, cu mult superioara sistemelor clasice.

eView-Inovatie tehnologica bazata pe necesitatile clientilor

eView este mai mult decat o simpla aplicatie, este un adevarat sistem informatic compus doar din echipament IT care se poate instala oriunde in tara, fiind doar dependent de o sursa de tensiune de 220 v. Sistemul eView, rezultatul colaborarii dintre dezvoltatorii nostri software si arhitectii de aplicatii software, ofera o serie de avantaje greu de ignorat, menite sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente necesitati.

In primul rand, camerele IP de la eView transmit imagini live, non-stop de la locatia monitorizata, astfel incat poti avea oricand posibilitatea sa vezi aceste imagini in timp real pe internet la adresa eView. Sistemul iti ofera posibilitatea accesarii arhivei in cadrul careia se poate vizualiza un film cu evolutia obiectivului, pe orice interval de timp dorit. Pe langa toate acestea, sistemul retine un numar de poze/minut, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, in functie de cerinte.  De doua ori pe zi vei primi cate un e-mail de la eView, cu poze care iti vor arata tot ce s-a intamplat pe parcursul unei zile. Si lista de avantaje nu se opreste aici; datorita tehnologiei avansate, sistemul va face la sfarsitul proiectului un filmulet de 2-3 minute de tip progresie sau ¨ growth overview¨. Camerele se monteaza de obicei la inaltime, pentru a avea o imagine cat mai cuprinzatoare asupra obiectivului, si se folosesc atat pentru monitorizarea parcului auto sau a lucrarilor de constructie/montaj, cat si pentru monitorizarea constructiilor civile, fie ca este vorba de locuinte, sedii de firma, scoli, hoteluri, spatii comerciale, etc.

eView nu iti ofera accesul doar la tehnologie de ultima ora ci si la tarife accesibile, un motiv in plus sa apelezi la serviciile noastre. Compania eView pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta IT&C, servicii mentenanta, software la comanda, retele internet, monitorizare video la distanta, camere IP supraveghere, etc. Pe langa dezvoltare software, monitorizare la distanta si servicii de retelistica, specialistii eView, construiesc aplicatii de monitorizare video, internet mobil, live business si car box, sub forma de produse personalizate. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.