Evenimente Bucuresti-Zestrea Lautarilor. Evenimente personalizate, servicii complete

1959867_743753348969764_906516490_nEsti gazda unui eveniment cu staif si vrei ca toate detaliile organizatorice sa fie fara cusur? Pentru evenimente Bucuresti contacteaza Formatia Zestrea Lautarilor si bucura-te de servicii complete, servicii personalizate.

Zestrea Lautarilor inseamna mai mult decat o formatie de muzica pentru evenimente. Zestrea Lautarilor inseamna, in primul rand, garantia unei petreceri reusite, cu toate ingredinentele surpriza la comun. Formatia Zestrea Lautarilor iti asigura un fond muzical de exceptie, cu un repertoriu muzical complet dar si echipamente de sonorizare si lumini de la A la Z.

Evenimente Bucuresti de top?  Formatia Zestrea Lautarilor este tot ceea ce ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa fie pe placul invitatilor si, bineinteles, pe placul gazdelor.

In ceea ce priveste partea de muzica si voie buna, Zestrea Lautarilor dispune de un repertoriu muzical amplu, inspirat din toate zonele tarii, ideale pentru nunti romanesti 100%. Daca evenimentul este unul mai pretentios, Zestrea Lautarilor face o incursiune prin stilurile muzicale nationale, putand interpreta hituri ale anilor 80, 90 si 2000.

Pentru o atmosfera rafinata, formatia poate asigura, inclusiv ,muzica instrumentala de virtuozitate sau cafe-concert. Indiferent de optiuni, cu Zestrea Lautarilor, evenimentele sunt de nota 1O!

Evenimente Bucuresti-Zestrea Lautarilor. Evenimente ca la carte!

Fiecare eveniment  are cate un ¨ingredient¨ surpriza. Pentru unii conteaza meniurile exclusiviste, pentru altii amenajarile sofisticate si meniurile excentrice. Pentru majoritatea, insa, detaliul cu adevarat important ramane muzica.

Muzica, sufletul petrecerilor!

O muzica bine aleasa si interpretata  poate sa ridice de la mese chiar si pe cei mai sceptici si exigenti invitati. Rezultatul este spectaculos: un ring de dans arhiplin. O muzica aleasa la intamplare poate risca buna dispozitie si atmosfera petrecerii.

Pentru partea de muzica ai de ales intre doua alternative in voga: formatie sau DJ.

Petrecerile sustinute de DJ sunt banale, fara emotie si fara ritm. Cele cu formatie, in schimb, sunt sufletul bunei dispozitii! O formatie poate schimba radical ritmul si poate insufleti atmosfera. In plus, prezenta instrumentelor muzicale poate transforma atmosfera banala intr-un show incendiar, cu momente unice si muzica de calitate.

Sonorizarea, un detaliu care conteaza!

Si pentru ca muzica sa se auda bine, este esential sa ai la dispozitie echipamente de sonorizare impecabile. Prin sonorizare se intelege: echipamente audio de ultima generatie si microfoane wireless. De regula, sonorizarea este separata si…costa destul de mult.

O solutie eficienta pentru gazde inspirate sunt formatiile muzicale, care asigura la pachet atat partea de interpretare cat si pe cea de sonorizare. Un astfel de exemplu este Formatia Zestrea Lautarilor.

Formatia Zestrea Lautarilor, evenimente la cheie!

Nunti, botez, petreceri private sau corporate, cu distractie pana in zori si muzica bine interpretata. Aceasta este oferta Zestrea Lautarilor, o formatie in voga printre pasionatii de muzica traditionala romaneasca din Bucuresti. Formatia asigura nu doar un repertoriu complet si bine studiat, ci si partea de sonorizare, inclusiv, partea de lumini pentru evenimente.

Din formatia Zestrea Lautarilor fac parte absolventi de Conservator, tineri dinamici si adepti ai muzicii bune. Formatia inseamna: 2 voci (feminina si masculina), vioara, nai si clape.

Pentru ca evenimentul tau sa rasune pe ritmuri dintre cele mai diverse si mai actuale, este suficient sa accesezi www.formatienuntaromaneasca.ro.