Evaluari extrajudiciare de la Evaluari AXS!

9952f44197067ed8be9bbf2002ca9060Pentru cei care doresc servicii de evaluari extrajudiciare, compania Evaluari AXS ofera cei mai buni profesionisti. Evaluarile de acest fel pot fi solicitate de persoane fizice sau juridice, insa in situatii in afara ariei judiciare. Daca ai nevoie de aceste servicii de evaluari extrajudiciare, specialistii companiei iti stau la dispozitie, reusind sa solutioneze intr-un timp scurt si in mod eficient cele mai exigente cerinte. Pentru orice bun mobil sau imobil, expertii evaluatori finalizeaza etapele in cel mai scurt timp posibil sau chiar si in 24 de ore, daca ai nevoie urgenta de acest raport.

Inafara unei colaborari dezvoltate intr-un cadru profesional adecvat, ai si avantajul unui timp redus de realizare a rapoartelor de evaluare. Opinia oferita de acesti evaluatori este impartiala, cu respectarea unor standarde si principii etice profesionale. Expertul iti va evalua bunul, oferind un pret cat mai aproape de cel recuperat de piata pentru o tranzactie. Expertul intocmeste un raport de evaluare in care sunt trecute toate datele luate in considerare si concluziile in urma analizelor realizate. Echipa firmei efectueaza evaluari coerente, prin intermediul unor proceduri ordonate, cu estimari cat mai precise.

Evaluari extrajudiciare pentru orice bunuri!

Indiferent de evaluarea de care ai nevoie, compania firmei iti va putea oferi servicii profesioniste, prompte si corecte. De fiecare data, acestia actioneaza in conformitate cu princiipile etice si deontologice si normele din domeniu. Te poti baza pe sprijinul si implicarea echipei de specialisti indiferent de complexitatea sau dificultatea situatiilor respective. Pentru detalii suplimentare, contacteaza echipa firmei. Expertii evaluatori din cadrul firmei au o vasta experienta in acest domeniu si dispun de cunostinte variate in ceea ce priveste evaluarea imobilului. Evaluatorul detine cunostinte de contabilitate, dar si economice si tehnice, elemente care vor fi avute in vedere pentru o evaluare cat mai corecta. Membrii firmei Evaluari AXS au competenta de experti evaluatori, avand capacitatea de a realiza cele mai bune determinari.

Raportul de evaluare pentru proprietati imobiliare este acel document oficial care atesta valoarea de piata a bunului respectiv, in momentul in care s-a realizat evaluarea. Serviciile impecabile oferite in domeniul evaluarilor sunt oferite la tarife avantajoase. Evaluarea se poate realiza asupra bunurilor mobile sau imobile, a activelor financiare, cat si a intreprinderilor, firmelor si afacerilor. Tariful pentru fiecare lucrare este individualizat si variaza in functie de complexitatea lucrarii. Pentru mai multe informatii privind evaluarea, pretul si actele necesare apeleaza la compania Evaluari AXS si acestia iti vor oferi tot ce ai nevoie.

Despre Evaluari AXS!

Compania se ocupa de evaluarea imobiliara, cat si a bunurilor mobile in diferite orase din tara, cum ar fi Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Bucuresti, Ialomita si Calarasi. Membrii echipei detin toate autorizarile necesare, respectand normele si prevederile legale aflate in vigoare. Prin aceste evaluari se urmareste stabilirea valorii constructiilor in cauza pentru situatii in care se doresc a fi vandute sau cumparate. Compania iti sta la dispozitie oricand doresti, raspunzand cu promptitudine oricarei solicitari venite in acest sens. Indiferent de bunul pe care vrei sa il evaluezi sau ca este vorba de o evaluare judiciara sau extrajudiciara, apeleaza la Evaluari AXS.

Datele de contact ale firmei Evaluari AXS

Adresa firmei: Sos. Bucuresti, bl. 102, sc. B, ap. 25, Giurgiu

Telefon: 0729 952 225

Email: alex@evaluariaxs.ro