Evaluari AXS realizeaza evaluari extrajudiciare!

expertiza tehnica judiciaraEvaluari AXS ofera oricarei persoane interesate evaluari extrajudiciare de la profesionisti in acest domeniu care detin o vasta experienta si pregatire. Evaluarile se pot solicita de la persoane juridice sau fizice in functie de necesitatile si exigentele fiecaruia in parte. Echipa firmei iti va putea oferi evaluari extrajudiciare pentru fiecare bun mobil sau imobil in cel mai scurt timp posibil sau chiar in 24 de ore pentru cei care necesita acest raport intr-un timp scurt. Rapoartele de evaluare vor fi realizate impartial, prin respectarea unor principii si standarde profesionale.

Societatea este apta sa efectueze evaluari coerente, gratie unor proceduri ordonate, avand estimari cat mai exacte. Expertii din cadrul firmei vor evalua bunul, stabilind un pret cat mai aproape de cel care trebuie recuperate de piata in situatia unei tranzactii. In plus, ai avantajul executarii raportului intr-un timp scurt si intr-o maniera cat mai exacta avand in vedere toate datele si analizele realizate. Evaluarile sunt coerente, cu estimari si proceduri cat mai adecvate. Pretul acestor evaluari variaza in functie de bunul care se verifica si de timpul in care trebuie realizat.

Evaluari extrajudiciare pentru tine!

Serviciile puse la dispozitie de catre firma Evaluari AXS sunt profesioniste, prompte si adecvate, iar echipa firmei actioneaza in acord cu principiile si normele din acest domeniu de activitate. Poti fii convins ca echipa firmei se va implica total indiferent de complexitatea si dificultatea situatiilor respective. Expertii din cadrul societatii vor reusi sa ofere de fiecare data rapoarte complete, exacte si intr-un timp scurt privind orice bun mobil sau imobil ai nevoie. Raportul de evaluare va atesta in mod cat mai concret valoarea de piata a unui bun la momentul la care s-a realizat evaluarea in sine. Serviciile oferite in acest domeniu al evaluarilor sunt oferite la tarife avantajoase. Evaluarea se va putea realiza nu numai asupra bunurile imobile sau mobile, dar si asupra intreprinderilor sau activelor financiare.

Echipa firmei are experienta in acest domeniu si aptitudinea de a realiza cele mai bune evaluari. Evaluatorul detine cunostinte de contabilitate, tehnice si economice in aceeasi masura oferind astfel evaluari cat mai corecte. Pentru orice informatii extra ai avea nevoie privind evaluarea, actele necesare si pretul acestora poti apela la societatea Evaluari AXS si vei gasi tot ce ai nevoie. Intocmirea unui raport variaza in functie de volumul cererilor si complexitatea etapelor. Expertii nu numai ca vor stabili valoarea bunului, dar vor putea si justifica valoarea determinate pe baza proprietatilor bunului evaluat.

De ce Evaluari AXS?

Societatea Evaluari AXS activeaza in domeniul evaluarilor de bunuri si active din diferite orase ale tarii, cum este cazul oraselor Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Ialomita, Teleorman si Calarasi. Evaluatorii din cadrul firmei detin autorizatiile necesare, precum si informatiile privind prevederile si normele legale in vigoare. Cu ajutorul acestor evaluari se va putea stabili un anumit pret al produselor care se doresc a fi tranzactionate. Compania raspunde la orice informatii in cel mai scurt timp posibil si indiferent de bunul pe care vrei sa il evaluezi poti apela cu incredere la Evaluari AXS.

Datele de contact ale firmei Evaluari AXS

Adresa firmei: Sos. Bucuresti, bl. 102, sc. B, ap. 25, Giurgiu

Telefon: 0729 952 225

Email: alex@evaluariaxs.ro