Eurotopserv te invata cum sa te feresti de alunecus pe timp de iarna

Eurotopserv te invata cum sa te feresti de alunecus pe timp de iarnaTi-e frica de gheata si te-ai saturat ca iarna de iarna sa stai cu inima-n san si sa te rogi sa nu aluneci pe strada sau, mai rau, pe scari? Oricat ar da lumea cu sare sau cu cenusa, cum se practica in Romania, problema ghetii nu este rezolvata de tot, ci doar partial. Sarea isi mai face ea efectul, insa este o solutie destul de scumpa. In schimb, cenusa sau nisipul, in alte cazuri, sunt destul de ineficiente, iar pe deasupra te si murdaresc. Nu mai vorbim despre faptul ca sarea aruncata pe sosea ataca carosabilul masinii, ceea ce nu este un lucru perea imbucurator.

Din fericire, in ziua de astazi exista un produs biodegradabil foarte eficient in combaterea ghetii si a zapezii. Despre ce produs este vorba? Numele lui este break-ice. De unde il poti achizitiona si tu, fie ca esti persoana fizica, fie ca esti persoana juridica? De la Eurotopserv.

Eurotopserv este o companie din Galati, iar principala ei activitate este aceea de a oferi servicii profesionale de curatenie. Insa, pe langa toate aceste servicii, care pot cuprinde cei trei D – deratizare, dezinsectie si dezinfectie – cat si diverse tipuri de curatenie, Eurotopserv iti mai pune la dispozitie si diverse produse de curatat, printre care se numara si break-ice.

Informatii utile despre produsul break-ice de la Eurotopserv

Ce este break-ice? Este vorba despre un produs foarte util, folosit in combaterea ghetii, dar si a zapezii de pretutindeni. Cum arata produsul? Il gasesti sub forma de granule albe si micute, ambalate in saci de 10 sau de 20 de kg. Cum functioneaza produsul break-ice? Prin degajarea de caldura, care topeste imediat gheata, printr-o viteza ridicata de penetrare. Efectele vor fi vizibile cat ai clipi din ochi.

Deci, care sunt avantajele utilizarii produsului break-ice de la Eurotopserv?

1. Se utilizeaza pentru topirea ghetii si a zapezii de pe asfalt, pavele, marmura, gresie sau beton;

2. Nu afecteaza nici unul dintre “covoarele” mentionate mai sus;

3. Este biodegradabil, ceea ce este nemaipomenit in special pentru toti aceia care-si doresc sa fie cat mai “green”. Fiind biodegradabil, break-ice nu afecteaza mediul inconjurator;

4. Actiunea este rapida si de durata;

5. Produsul breake-ice este folosit atat in procesul de deszapezire si dezghet, cat si in prevenirea acestora;

6. Se utilizeaza chiar si la temperaturi de sub – 20 de grade Celsius;

7. Este utilizat atat pentru alei, parcuri, spitale, trepte, cat si in parcari sau pe trotuare. Spitalele, scolile, gradinitele, institutiile publice, benzinariile sau hotelurile, toate acestea pot folosi cu succes produsul break-ice de la Eurotopserv;

8. Au un pret avantajos pentru orice buzunar;

9. Beneficiezi de promotia Eurotopserv. Daca achizitionezi 4 saci de cate 20 de kg fiecare primesti 10 % discount;Eurotopserv te invata cum sa te feresti de alunecus pe timp de iarna1

10. Se utilizeaza usor, prin simpla imprastiere peste tot unde este nevoie.

Dupa cate observi, acum nu mai trebuie sa-ti faci griji daca cumva gheata isi face aparitia pe scarile din fata casei tale sau daca aleea din gradina a inghetat si a devenit periculoasa. Copiii vor fi cu siguranta bucurosi pentru derdelus, insa tu nu poti sa lasi situatia sa scape de sub control.

Daca vrei sa nu ai parte de alunecus pentru la iarna, alege granulele break-ice Eurotopserv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Eurotopserv? Suna la numerele 0336-401.154, 0728-158.227 si 0722-594.990 sau trimite un e-mail pe adresa office@eurotopserv.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.