Eurotopserv – Sparge gheata, salveaza viata cu break-ice!

break-icePoate ca e mult spus “salveaza viata”, insa atunci cand vine iarna, inghetul, zapada si implicit toate cazaturile pe care le putem suferi din pricina acestor lucruri, este normal sa ne gandim la integritatea noastra fizica. Mai e putin timp pana cand cosmarul zapezii asternute pe trotuare si apoi transformate in ghetus extrem de periculos, sa va instala in tara noastra. Fie ca sunteti in varsta sau nu, un moment de neatentie este suficient pentru un accident nefericit care sa duca la fracturi sau la lucruri mult mai grave, la care nici nu trebuie sa ne gandim. La ceea ce trebuie sa ne gandim insa, si trebuie sa o facem cu cea mai mare seriozitate si atentie, este la o solutie impotriva alunecusului din curtea noastra, de pe sosele sau de pe cimentul din fata blocurilor.

Ei bine, o astfel de solutie care va poate ajuta sa combateti cu succes gheata de pe trotuare este produsul break-ice pe care compania Eurotopserv din Galati vi-l pune la dispozitie. An de an auziti la stiri sau, mai rau, vi se intampla chiar voua sau celor apropiati, sa suferiti diferite acccidente cauzate de gheata de pe trotuare sau sosele. Acest lucru nu s-ar mai intampla daca ati folosi produsul break-ice. De asemenea, aceasta indicatie este valabila si pentru  companiile de salubrizare care se ocupa de indepartarea zapezii si a ghetii, pentru a face drumurile si soselele operationale.

In general, atunci cand ne gandim la o solutie antiderapanta pe timp de iarna, ne gandim la ceva chimic, care are repercusiuni extrem de grave asupra unor structuri precum ciment, pavaje, dar si asupra mediului inconjurator. De exemplu, sarea. Aceasta erodeaza foarte mult suprafetele in care ajunge, producand pagube destul de insemnate. Este suficient sa circulam primavara pe soselele patriei pentru a vedea cum rasar gropiile din asfalt precum ciupercile dupa ploaie.

Aceasta substanta break-ice oferita de Eurotopserv se gaseste sub forma unor granule care se utilizeaza foarte usor, fara sa afecteze trotuarele, indiferent din ce material sunt confectionate (beton, marmura, gresie, etc). De asemenea, nu are efect negativ nici asupra solului sau a mediului, fiind un produs ecologic. Break-ice actioneaza in mod eficient si la temperaturi foarte scazute (mai mici de -20 de grade Celsius).

Avantajele solutiei break-ice:

– Penetreaza zapada si gheata mult mai repede decat sarea;

– Capacitate mai mare de topire a zapezii si a ghetii in comparatie cu sarea. Sarea isi diminueaza substantial eficienta sub minus 4ºC, cantitatea de gheata topita/kg sare scade cu 61% cand temperatura scade de la minus 1ºC la minus 4ºC;

– Topeste mai multa gheata decat sarea in acelasi interval de timp, realizand drumuri sigure, libere de gheata si zapada, in timp record.

In ceea ce priveste activitatea generala a firmei Eurotopserv din Galati, aceasta este axata in principal pe prestarea de servicii profesionale de curatenie. Pentru executarea acestora, firma dispune de aparatura moderna, personal calificat, solutii ecologice si o tehnologie de lucru moderna pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un climat placut si un aspect imaculat al sediului sau al locuintei dumneavoastra.

Date de contact:

Str. Radu Negru, nr. 13, Galați

Telefon: 0336-401-154 / 0728-158-227 / 0722-594-990

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.