Euromagnet-Peste 500 de modele de magneti si alte produse asemanatoare!

magnetiCauti un furnizor de magneti care sa-ti ofere solutii personalizate si o diversitate mare de modele, toate la preturi avantajoase? Vrei sa ai garantia unor magneti cu forta coercitiva mare? Raspunsul il gasesti la Euromagnet, companie cu traditie in comercializarea unei game variate de magneti si produse magnetice de calitate superioara.

Euromagnet comercializeaza  magneti de la A la Z, printre care: magneti neodim, magneti tip oala, magneti din ferite, magneti AINIco, magneti samariu, magneti de figider, si lista poate continua. Pe scurt, portofoliul companiei nostre cuprinde nu mai putin de 550 de produse de acest tip. Asadar, indiferent de activitatile tale si indiferent de domeniile in care activezi, Euromagnet iti sta la dispozitie cu un catalog complet de magneti ce pot fi comandati la preturi competitive.

De ce trebuie sa alegi produsele noastre? Euromagnet a reusit sa livreze clientilor sai, in mai putin de 4 ani, o cantitate uriasa de magneti: peste 2 tone! Acesta este un argument ce vine sa demonstreze atat profesionalismul intregii noastre echipe, cat si calitatea produselor pe care le comercializam.

Magneti-De la uz casnic, la domeniul industrial

Motoare electrice, generatoare de curent, obiecte decorative, jucarii, difuzoare, aparate electromagnetice, sisteme de etansare…toate acestea, dar si alte mii de obiecte au in comun magnetul! Permenenti sau temporari, neodim sau ferita, magnetii sunt cunoscuti pentru aria larga de utilizare.

Dincolo de aplicatiile uzuale, magnetii sunt utilizati in numeroase tehnologii (dispozitive portabile, automobile, sateliti, computere, echipamente performante de orientare, etc.) ce au menirea de a facilita viata moderna.

Un magnet este un aliaj care contine fier si alte materiale, are doi poli, Nord si Sud si dispune de un camp magnetic in jurul sau. Exista doua tipuri de magneti, si anume: magneti permanenti (isi pastreaza un nivel relativ constant al campului magnetic, in functie de aliaj, pot fi demagnetizati usor sau mai greu) si electromagneti (bobine alcatuite dintr-un miez de fier pe care se infasoara sarma de cupru, care au proprietati magnetice doar in prezenta unui curent electric).

Euromagnet-Magneti de la A la Z, pentru orice tip de aplicatii!

Avand o vasta experienta pe piata de profil din Romania, Euromagnet a reusit sa se impuna datorita diversitatii produselor sale. Astfel, portofoliul Euromagnet include toate tipurile de magneti, incepanad  cu cei pentru uzul casnic, si terminand cu cei pentru industrii. Iata doar o parte din magnetii pusi la dispozitie de compania clujeana:

Magneti neodim: acestia sunt cei mai puternici magneti permanenti, fiind putin sensibili la campurile magnetice extreme. Un cub neodim cu latura de doar cativa milimetri, poate avea o forta de peste 1 kilogram. Magnetii neodim sunt protejati la suprafata cu zinc, nichel sau rasini expodice;

Magneti din ferite: reprezinta imaginea magnetului clasic, negru. Compusi din oxid de fier si bariu sau stroniu, magnetii din ferita sunt duri, casanti, extrem de rezistenti la coroziune. Mai mult, magnetii din ferite sunt si mai ieftini.

Magneti AINIco: daca primul model se remarca prin puterea de fixare mare iar al doilea prin rezistenta la coroziune, magnetii AINIco sunt deosebit de rezistenti la temperaturi de pana la 550 de grade Celsius. Acestia sunt utilizati in special la constructia de motoare,  de senzori, precum si la instrumente electronice de masurare.

Indiferent de magnetii de care ai nevoie, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sute de modele confectionate dupa cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a consulta intregul catalog de magneti Euromagnet, acceseaza pagina noastra de internet.