Euromagnet – magnet neodim

Euromagnet logo H60Din generatia magnetilor care au la baza metale rare, va prezentam magnet neodim, ideal pentru piese auto, dispozitive de ridicare sau de fixare, separatoare, motoare, ambreiaje sau piese electronice, si nu numai. Acest tip de magnet este distribuit de Euromagnet, firma specializata in comercializarea de produse magnetice.

Euromagnet distribuitor de magnet neodim

Compania Euromagnet a fost infiintata in anul 2006 si s-a lansat pe piata comerciala cu o gama diversificata de produse magnetice si magneti. Sediul central este la Cluj, aici existand si un magazin de prezentare, in plus avem si un magazin de magneti deschis in Bucuresti. Produse pe care le comercializam: magnet neodim, magnet tip oala, magnet din ferite, magnet AINIco, magneti samariu, folii magnetice, magnet publicitar, magneti de frigider, magneti de fixare, maturi magnetice, dispozitive magnetice, lichid magnetic, folie polarizanta, indicator de polaritate, separatoare magnetice, separator automat elicoidal, tambur magnetic, cartus magnetic, grile magnetice, placi magnetice, separatoare deferizare lichide.

Cateva informatii utile despre magnet neodim

Este cunoscut si sub numele de magnet neodymium si este cel mai des utilizat magnet ce contine un material din categoria pamanturilor rare. Este un magnet permanent, realizat dintr-un aliaj de neodim, bor si fier si este cel mai puternic tip de magnet disponibil pe piata.

Magnet neodim reprezinta noua generatie a magnetilor ce au ca fundament metale rare. O alta caracteristica a acestor magneti este stabilitatea. De asemenea amintim de sensibilitatea redusa la campurile magnetice externe, masa redusa, funtionarea sigura, dar si proprietatile magnetice admirabile pe care le detine.

Coroziunea poate cauza deteriorarea grava, inclusiv maruntirea unui magnet intr-o pulbere da particule magnetice mici, sau se poate exfolia stratul de suprafata al magnetului. Aceasta vulnerabilitate este abordata in numeroase produse comerciale prin adaugarea unui strat protector pentru a preveni expunerea la atmosfera. O metoda standard este acoperirea cu nichel sau doua straturi cupru-nichel, iar placarea cu alte metale, sau placarea cu polimer si lac protector de acoperire, sunt de asemenea metode des folosite.

Pentru ce este util magnet neodim?

Intrebuintarile magnetilor neodim sunt variate, dintre acestea mentionam: servomotoare de hard disk de calculator, imagistica prin rezonanta magnetica, doze magnetice pentru chitara, broaste pentu usi, difuzoare si casti, rulmenti magnetici si racorduri, spectromete Benchtop RMN, generatoare electrice pentru turbine eoliene, si multe altele. De asemenea magnetii neodim sunt utilizati si pentru motoare electrice dintre care amintim: instrumente cu acumulatori, servomotoare, motoare de ridicare si compresoare, motoare sincrone, servodirectie electrica, motoare de actionare pentru vehicule hibride si electrice si lista poate continua.

Cu o experienta acumulata de-a lungul timpului, am reusit sa indeplinim si cele mai exigente cerinte. Desi nu detinem un magazin de vanzare cu amanuntul, produsele comandate se pot ridica de la magazinul de prezentare. In plus livram atat firmelor cat si persoanelor fizice din toata tara, utilizand firme de curierat rapid. Apelati la serviciile noastre pentru a va bucura de produse de calitate la preturi avantajoase. In plus va asiguram o perioada de garantie de pana la cinci ani. Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra de internet euromagnet.ro.