Euromacarale Bucuresti – compania cu …greutate, la inaltime

Ai nevoie de utilaje de constructii performante si nu stii unde sa le gasesti?

Vrei sa inchiriezi macarale bine intretinute si deservite de personal calificat ?

Cauti partenerul ideal pe care sa te poti baza in orice situatie ?

Euromacarale Bucuresti este tot ceea ce iti trebuie !

Compania se poate mandri cu cei 20 de ani de experienta pe piata romaneasca, timp in care a ajuns sa presteze servicii de calitate europeana, in domeniul inchirierilor auto, dar si in cel al utilajelor de constructii.

Firma Euromacarale Bucuresti este un nume recunoscut pe piata constructiilor din capitala si nu numai, partenerii sai de afaceri fiind multumiti de seriozitatea cu care le sunt abordate toate solicitarilor, de flexibilitatea manifestata in timpul colaborarilor, de calitatea si promptitudinea serviciilor oferite.Euromacarale

Nu in ultimul rand trebuie mentionat si faptul ca firma Euromacarale Bucuresti percepe tarife fara concurenta pe piata de profil, acesta fiind de altfel unul dintre motivele pentru care compania are agenda de lucru incarcata pe toata perioada anului.

Cand spui Euromacarale Bucuresti spui profesionistul macaralelor de calitate, firma reusind sa se impuna pe piata de profil prin numeroasele investitii facute de-a lungul anilor.

Alegand colaborarea cu compania Euromacarale Bucuresti ai garantia ca vei beneficia de cel mai bun serviciu de inchirieri macarale mobile pe piata romaneasca, utilajele avand posibilitatea de a ridica capacitati de pana la 100 tone. Utilajele sunt bine intretinute, ele fiind deservite de operatori permanent instruiti, la cele mai inalte standarde de siguranta din domeniu.

Siguranta este tot ceea ce conteaza, motiv pentru care Euromacarale Bucuresti v-o garanteaza, indiferent de mediul de lucru ori de conditii !

Euromacarale Bucuresti este deja recunoscuta ca fiind firma furnizoare a serviciilor profesionale de manipulare a sarcinilor grele de pe piata constructiilor romanesti.

Toate macaralele din parcul auto al companiei Euromacarale Bucuresti sunt bine intretinute, acestea fiind deservite de personal experimentat.

Iar pentru clientii nehotarati, firma are si servicii de consiliere de specialitate, oferite de un profesionist in domeniu. De la acesta puteti afla tot ce va intereseaza, de la caracteristicile tuturor utilajelor aflate in dotare, la solutiile optime de realizare a proiectelor de orice fel.

Apeland la serviciile de inchirieri macarale Bucuresti aveti posibilitatea sa alegeti utilajul care se potriveste perfect lucrarii pe care o aveti in derulare.

Euromacarale1Automacara ADK aflata in parcul auto al companiei Euromacarale Bucuresti dezvolta la raza minima de 3 m si lungimea bratului de 10 m o sarcina de 10 t, in vreme ce la o raza maxima de 8 m si o lungime a bratului de 10 m, sarcina este de 0,3 tone. Dimensiunile de gabarit ale macaralei sunt  L x l x h: 10,25 x 2,5 x 3,6 m, iar latimea calare de 4500 mm.

Automacara HIDROM 12T dezvolta la raza minima de 3 m si lungimea bratului de 18 metri o sarcina maxima de 12,5 tone. La o raza maxima de 15 m si lungimea bratului de 18 m, sarcina ajunge la 0,4 t. Dimensiunile macaralei: L x l x h: 11,00 x 2,55 x 3,50 m, latime calare fiind de 4000 mm.

Alege siguranta si securitatea garantate de un profesionist in domeniu, alege colaborarea cu Euromacarale Bucuresti !

Euromacarale Bucuresti – cu greutatea la inaltime !

Contact :

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Barsanesti, nr. 6
Telefon: 0724.417.845 | 0722.849.751 | 0765.311.413

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa precizezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste alte materiale de interes, aici !