Eurokapu Ellady – Usi garaj rezidentiale, industriale si rulante

usi garajCauti usi garaj rezidentiale moderne care sa completeze designul casei tale? Ai nevoie de usi garaj industriale sau usi garaj rulante pentru depozitul tau?

Apeleaza la un profesionist in domeniu care iti poate oferi atat solutii adecvate necesitatilor tale, cat si tarife accesibile. Eurokapu Ellady, companie specializata in comercializarea usilor de garaj si automatizarilor pentru porti si usi, iti pune la dispozitie o gama diversificata de usi garaj pentru diferite domenii.

Din catalogul de produse Eurokapu Ellady poti opta pentru usi garaj industriale cu panouri metalice sau rapide rulante, usi garaj rezidentiale in diverse variante constructive, dar si o gama completa de usi garaj rulante dotate cu motor trifazic, realizate pe structura de rame din otel, si suprafata din poliplan din PVC armat.

Usi garaj Eurokapu Ellady – Rezistenta, siguranta in exploatare si design modern

Fie ca este vorba de o constructie rezidentiala ori de una industriala, usile de garaj reprezinta solutii optime pentru facilitarea accesului. In functie de modele, acestea pot avea dotari dintre cele mai diverse, menite sa aduca un plus la capitolul confort si izolare termica/fonica. Eurokapu Ellady, prin gama de usi garaj, iti ofera garantia rezistentei si a calitatii desavarsite.

Usi garaj rezidentiale Eurokapu Ellady

Comoditatea si siguranta in utilizare, incorporarea unor tehnologii inovatoare, design-ul modern, precum si disponibilitatea unei game largi de accesorizari, fac din usile de garaj rezidentiale oferite de Eurokapu Ellady solutia ideala pentru caminul tau. Moderne si extrem de practice, usile de garaj prezente in catalogul nostru de produse dau o nota de eleganta oricarei case si o pun in valoare.

Usile de garaj rezidentiale sunt usi sectionale sau de tip rulou de calitate superioara. Usile sunt realizate din panouri cu 4 cm grosime, izolate cu spuma poliuretanica, sau din lamele de aluminiu de 14 mm grosime. Usile de garaj sectionale pot fi dotate cu usa pietonala, sine joase, aerisire, geam transparent/cristal de diferite modele sau sistem de automatizare. Culorile disponibile pentru usi garaj rezidentiale sunt: alb, maro, imitatie de lemn, etc.

Usi garaj industriale Eurokapu Ellady

Datorita materialelor si componentelor de calitate folosite, usile de garaj industriale oferite de compania noastra raspund cu succes tuturor exigentelor in materie de performanta, siguranta, rezistenta si durabilitate.

Usile de garaj industriale sunt proiectate astfel incat sa aduca utilizatorilor o serie de avantaje, printre care:

– rezistenta la uzura

– siguranta in exploatare

– silentiozitate

– usurinta in exploatare

– capacitate excelenta de izolare

– durabilitate crescuta

Printre variantele de usi garaj industriale pe care le comercializam, se numara: usi industriale automatizate, cu usa pietonala, cu geamuri, cu panouri vitrate, usi rapide simple si usi rapide cu geamuri. Toate modelele sunt izolate cu spuma poliuretanica, prin intermediul careia se obtine un coeficient redus de transfer termic si o buna izolare fonica.

Usile pe baza de panouri de 4 cm grosime sunt dotate optional cu usa pietonala, inchizatori interioare si exterioare, aerisire, geamuri, sina inalta, joasa, verticala sau care urmareste inclinatia tavanului, dupa modelul constructiv.

Usi garaj rulante Eurokapu Ellady

Modelele de usi garaj rulante comercializate de Eurokapu Ellady sunt dotate cu motor trifazic cu baza de comanda. Motorul are dispozitiv de siguranta inclus in profilul interior, iar viteza de deschidere a usilor este de 0,7-1m/s. Mai mult decat atat,  inchiderea lor este perfect etansa, limitand astfel schimbarile bruste de temperatura, patrunderea fumului, a prafului, insectelor sau a zgomotului.

Indiferent de necesitatile tale, pentru a achizitiona usi garaj la un raport optim calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.