Euroinvest Leader Development – Haine cu stil

Criza ti-a dat peste cap toate planurile, iar bugetul familiei tale s-a diminuat considerabil in ultima perioada? Ti-ai dori sa fii din nou in pas cu moda, dar, din pacate, nu mai dispui de fonduri? Vrei sa iti schimbi garderoba, de care te-ai cam saturat, dar nu stii cum sa faci? Cauti un furnizor de imbracaminte second hand de calitate la un pret avantajos?

Euroinvest Leader Development din Bucuresti este alegerea perfecta pentru tine! Aceasta iti ofera produse provenite din import, din tari precum Canada, Franta, Germania sau Olanda, alese cu mare grija.  Datorita experientei indelungate in domeniu si a exigentelor pietii, firma dispune doar de produse de cea  mai inalta calitate, oferind in acelasi timp un pret avantajos, tocmai datorita numerosilor parteneri din strainatate.euroinvest

Un aspect foarte important este meticulozitatea si profesionalismul caracteristice firmei: alaturi de colaboratorii externi, articolele vestimentare sunt sortate cu cea mai mare atentie, trecand prin numeroase procese de igienizare si dezinfectare, compania fiind recunoscuta pentru rigurozitatea sa. De asemenea, tocmai datorita acestui fapt, se pot elibera certificate de dezinfectie care corespund normelor in vigoare.

Produsele sunt variate (tricouri, rochii, fuste, camasi, pantaloni, bluze – toate intr-o multitudine de culori, modele si materiale) si pot fi ambalate in sacii originali, exact asa cum au fost importate, tinandu-se cont de tara de provenienta, ori exista  posibilitatea ambalarii articolelor vestimentare in saci de dimensiuni mai mici, in functie de cerintele si nevoile clientului.  In plus, in cazul in care se achizitioneaza o cantitate de marfuri de peste 300 de kilograme, transportul in Bucuresti este gratuit!

Printre numeroasele avantaje ale hainelor second hand furnizate de firma Euroinvest Leader Development, se numara:

  • calitatea superioara a articolelor fata de cele gasite in mod obisnuit in piete sau alte magazine de profil;
  • faptul ca pretul articolelor poate fi de zece ori mai mic (sau uneori chiar mai mult) decat in magazinele care comercializeaza imbracaminte noua;
  • posibilitatea de a achizitiona haine de firma la preturi foarte mici;
  • cu putini bani iti poti reinnoi o mare parte din garderoba, avand o gama variata de produse la dispozitie;
  • din cand in cand majoritatea articolelor de imbracaminte se gasesc la reduceri, iar in acest caz pretul este insignifiant;
  • poti beneficia de marfa noua in fiecare zi sau o data la doua zile, avand intotdeauna de unde sa iti alegi imbracamintea preferata.

De ce sa platesti multi bani pe haine de proasta calitate? De ce sa porti mereu aceleasi haine vechi, care nu mai sunt de mult timp in pas cu moda? Alege colaborarea cu compania Euroinvest Leader Development, firma care iti ofera cele mai multe beneficii la un pret foarte scazut si te vei bucura mereu de avantajele oferite de aceasta. Fii trendy – alege Euroinvest Leader Development!euroinvest1

Pentru oferta completa, dar si pentru informatii suplimentare legate de produsele oferite de catre Euroinvest Leader Development, reprezentantii companiei va stau mereu la dispozitie!

Contact:

Localitate: Bucuresti

Comuna: Dobroiesti

Adresa: Strada Ion Vlad

Telefon: 0763 158 513

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!