EuroEm- Avantajul tevilor corugate

tevi corugateAi nevoie de materiale performante pentru sisteme de canalizari, fantani sau puturi? Vrei sa te bucuri de avantajele tevilor corugate, produse inovatoare ce au la baza tehnologii de ultima ora, totul intr-un raport optim calitate-pret? EuroEm, primul producator de tevi corugate din polietilena de inalta densitate cu pereti dubli din Romania, vine in sprijinul tau cu o gama diversificata de astfel de materiale, deosebit de eficiente, ideale pentru diverse domenii, fie ca este vorba de sisteme de canalizari, protectie pentru cabluri subterane, subversari de drumuri, sisteme retentie ape pluviale, precum si multe alte utilizari ,totul la preturi competitive.

EuroEm- Producatorul numarul 1 din Romania de tevi corugate

Orice lucrare, fie ca este vorba de constructiile industriale ori civile, pentru a da randamentul maxim si pentru a oferi siguranta si rezistenta de care este nevoie, trebuie realizata exlusiv prin intermediul materialelor de calitate. Tevile corugate, cunoscute si sub denumirea de tevi riflate, sunt concepute intocmai pentru a raspunde cu succes tuturor necesitatilor in materie de eficienta, rezistenta si durabilitate. Structura tevilor corugate cu pereti dubli, oferite de EuroEm, reprezinta un concept de ultima ora, optimizat pentru eficienta maxima in retelele de transport subteran al fluidelor fara presiune, respectiv curgere libera. Care este secretul? Peretele profilat asigura foarte buna rigiditate inelara si  lipsa alunecarilor fata de sol in sistemele de canalizare ingropate datorita profilelor exterioare. Mai mult decat atat, aceasta structura permite usoare raze de curbare si totodata, beneficii in ceea ce priveste manipularea, depozitarea si instalarea. In ceea ce priveste peretele interior al tevii corugate, acesta este neted si ofera caracteristici precum: coeficient de frecare redus, o foarte buna rezistenta la abraziune, rezistenta chimica, rezistenta la impact si nu in ultimul rand, rezistenta la temperaturi scazute. In plus, mufa unei tevi corugate cu pereti dubli EuroEm este realizata din peretele exterior ingrosat si modelat odata cu restul tevii, ceea ce se traduce prin rezistenta mecanica excelenta, dar si print-un grad de flexibilitate util la operatiile de cuplare a tevilor. Datorita acestui aspect, tevile corugate asigura o foarte buna etansare, rezistenta odata cu trecerea timpului, indiferent de conditiile de mediu. Pe scurt, tevile corugate disponibile in portofoliul de produse pus la dispozitie de catre EuroEm, indeplinesc comparativ cu restul materialelor de acest gen, urmatoarele avantaje:

– o mai mare rezistenta la impact si, in special, la temperaturi joase

– o mai mare rezistenta la abraziune

– o mai mica greutate specifica

– echilibru optim rigiditate-flexibilitate

Domenii de utilizare a tevilor corugate oferite de EuroEm:

– realizarea sistemelor de canalizare menajere, pluviale, industriale, constructii

– sisteme de drenaj ape pluviale, constructii

– retele de retentie-detentie pentru sistemele anti-viitura

– subversari si drenaje pentru drumuri, autostrazi si cai ferate

– constructii podete si cai de acces

– protectie cabluri subterane

– constructie fantani si puturi

– amenajari hidrotehnice diverse

EuroEm, companie cu sediul in Piatra Neamt, asigura pe langa fabricarea si comercializarea de tevi corugate si o gama completa de fitinguri pentru acestea, printre care se numara: coturi, ramificatii sau garnituri de etansare. Datorita experientei de 10 ani, precum si datorita echipei formate exclusiv din personal specializat in acest domeniu, EuroEm a reusit sa se impuna pe piata de profil ca o companie ce ofera atat servicii promote, de calitate, extrem de flexibile, cat si solutii optime dezvoltate odata cu exigentele clientilor. Pentru a te convinge de profesionalismul EuroEm, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.