Euro Vial Lighting- Solutii inteligente de iluminat

Sigla EurovialEficienta, durata mare de viata, emisa directionala a luminii, rezistenta la socuri si vibratii, functionare la temperatura scazuta, capacitate de a rezista la numeroase cicluri aprindere-stingere, controlabilitate si nu in ultimul rand, impact redus asupra mediului. Toate acestea sub forma unui singur sistem de iluminat cu leduri. In conditiile in care, becurile economice uzuale nu reprezinta o alernativa viabila, astfel de sisteme cu led sunt o necesitate. In fond, utilizarea becurilor cu led reprezinta o investitie pe termen lung, iar avantajele pe care acestea le ofera nu sunt de neglijat.

Lumina generata de led utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta. Mai mult, sistemul optic este superior  din punct de vedere al pierderilor, motiv pentru care, economia de energie depaseste 50% fata de sursele traditionale. Sursele de iluminat cu led sunt mult mai rezistente la variatii de temperatura si mecanice, asigurand o fiabilitate deosebita. Un alt avantaj al led-urilor este acela ca, lumina este directionata doar acolo unde este necesara. Pe langa toate acestea, dimensiunea redusa si lumina directionala ofera posibilitatea unor solutii inovative, cu un design inspirat. Atunci cand vine vorba de capitolul rezistenta, filamentul sau balonul de sticla nu se deterioreaza chiar daca este supus la socuri sau vibratii. Si daca inca nu te-ai convins de eficienta sistemelor de iluminat cu led, afla ca lampile cu led sunt compatibile cu dispozitive de control electrice pentru ajustarea nivelului de lumina si caracteristicilor de culoare.

Avantajele sistemelor de iluminat cu led:

– durata indelungata de viata

– economie de energie electrica

– nu emit infrarosii si nici ultraviolete

– voltaj scazut

– nu emit caldura

– asigura stabilitate cromatica

– economie la lucrari de intretinere

– lumina nu vibreaza si nici nu straluceste

– se aprind si se sting instantaneu, luminand la putere nominala imediat dupa aprindere

Led-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze ce contin mercur. Cu astfel de caracteristici la baza, este de la sine inteles ca un sistem de iluminat cu leduri raspunde cu succes oricaror necesitati fie ele economice sau de natura estetica. Astfel, daca vrei sa imbunatatesti calitatea luminii in caminul tau sau pur si simplu doresti sa fii mai atent cu mediul inconjurator, Euro Vial Lighting, specialistul produselor, echipamentelor si apartajelor electrice, iti pune la dispozitie sisteme de iluminat cu leduri de ultima generatie. Cu ajutorul acestora nu numai ca faci economii considerabile, ci punctezi si la capitolul design modern. Si pentru a te convinge, iti spunem doar atat: becurile cu led ofera pana la 45.000 de ore de functionare. Acestea sunt destinate atat locuintelor, magazinelor cat si in cadrul aplicatiilor unde consumul energetic este mare.

In gama de produse Euro Vial Lighting, gasesti cabluri industriale si cabluri de instalatii, cabluri pentru destinatii speciale, tuburi si paturi din PVC, echipamente de comutatie, de medie tensiune si de camp, precum si multe altele, toate respectand cu strictete standardele inalte calitative. Din grija pentru semenii nostri, dar si pentru mediul inconjurator, Euro Vial Lighting, a organizat si o serie de campanii de promovare a talentelor, campanii de reciclare a surselor de iluminat si campanii de promovare a noilor tehnologii si produse.

Seriozitate si performanta, profesionalism si servicii ireprosabile, sunt doar cateva dintre atuurile pe care mizam atunci cand vine vorba de clientii nostri.