eUnelte-Furnizorul de generatoare curent

generatoare curentAi nevoie de generatoare curent performante, aduse direct de la cei mai importanti producatori in domeniu? Cauti un furnizor care sa-ti puna la dispozitie o gama completa de generatoare curent, la preturi accesibile?

Raspunsul il gasesti la eUnelte, magazinul online ce comercializeaza produse utilizate in domeniul industrial, rezidential si cel al constructiilor.

Mai mult decat atat, in cadrul magazinului online eUnelte clientii gasesc intodeauna solutiile potrivite, conforme cu cerintele si nevoile existente. Oferta eUnelte include o gama vasta de generatoare curent pe benzina, diesel, digitale, automatizate sau panouri automatizare generatoare.

Diversitatea modelelor disponibile, precum si posibilitatea de a fi utilizate in scop persoanal sau profesional reprezinta 2 aspecte ce garanteaza gasirea generatorului potrivit.

In plus, daca intampini dificultati in alegerea generatorului adecvat necesitatilor tale, echipa noastra formata exclusiv din profesionisti in domeniu, te va ajuta cu sfaturi si iti va oferi servicii de consiliere gratuita, totul pentru ca alegerea sa fie cea corecta.

Consulta intregul catalog de produse pus la dispozitie de magazinul online eUnelte si comanda acum generatoare curent, intr-un raport optim calitate-pret.

Generatoare curent-Fiabile in orice conditii

Generatoarele de curent sunt aparate formate din monitoare termice si alternatoare de curent montate pe un suport metalic, cu suporti antivibratii si panouri de comanda. In ceea ce priveste puterea unui generator de curent, aceasta poate fi de la 1 kVa pana la cateva mii.

Aparatele se folosesc la generarea curentului electric, si pot fi utilizate in situatii de urgenta, de exemplu o pana de curent, in locuri unde reteaua electrica inca nu a ajuns sau in cadrul diferitelor lucrari unde sunt folosite alte scule electrice.

Generatoarele de curent pot fi actionate de motoare cu ardere interna alimentate cu motorina (motorul cu aporindere prin compresie) sau alimentare cu benzina (motor cu aprindere prin scanteie).

Generatoare curent pe benzina

Generatorul de curent electric pe benzina este extrem de silentios (mai silentios decat cel pe motorina) si mult mai usor. In plus, generatoarele de curent electric pe benzina au un design compact, cu dimensiuni mai reduse decat cele similar ca putere dar echipate cu motoare alimentate cu motorina, fiind astfel mai usor de transportat si depozitat.

Generatoare curent pe motorina

Costurile de exploatare sunt mai reduse in timp fata de un generator de curent electric pe baza de benzina si poate fi mai ieftin si mai usor automatizat. Generatoarele de curent pe baza de motorina sunt deosebit de fiabile si recomandate, in special, pentru utilizari intensive. La toate aceste avantaje se mai adauga faptul ca aceste tipuri de generatoare sunt proiectate astfel incat sa porneasca in orice conditii.

eUnelte-Generatoare curent pe benzina, motorina, digitale, automatizate, etc

Daca vrei sa ai garantia unor generatoare curent performante si rezistente in timp (indiferent de conditiile de utilizare), intra pe www.e-unelte.ro si alege dupa preferinte si necesitati. Aici gasesti tot ce te intereseaza in materie de generatoare curent, fie ca este vorba de cele pe benzina, motorina, digitale ori automatizate.

Modelele de generatoare curent pe benzina sunt prevazute cu sistem de oprire automat, respectiv protectie impotriva supraincalzirii si a fluctuatiilor de curent. Cu puteri cuprinse intre 650 W-10,5 kW, si pornire la cheie si sfoara, acestea pot fi monofazate sau trifazate;

Modelele de generatoare curent disesel Kipor au valori de puteri cuprinse intre 1,7 kW si 15 kW, cu pornire la cheie sau sfoara.

Pentru a consulta intreaga gama de generatoare curent oferite de eUnelte, viziteaza-ne magazinul si comanda rapid prin intermediul unui singur click.