EpilatPro.ro – ceara unica folosinta de calitate superioara, pentru o epilare “ca la carte”!

ceara-epilat-cu-miere-la-cutie-metalica-de-400mlEpilatul cu ceara reprezinta o metoda eficienta de inlaturare a pilozitatii nedorite din diverse zone ale corpului (fata, axila, inghinal, picioare, brate), cel mai mare avantaj al acestei proceduri fiind durata lunga de timp dintre sesiunile de epilat (3 – 5 saptamani). In plus, firele de par se subtiaza treptat, se raresc si pot chiar sa dispara complet din anumite zone. In saloanele de specialitate se folosesc doua tipuri de ceara, respectiv ceara rece – ceara unica folosinta si ceara calda – refolosibila dupa decantare/sterilizare.

Aplicare corecta si avantaje ale folosirii de ceara unica folosinta

Ceara rece – ceara unica folosinta este preferata datorita sterilitatii si a sigurantei sporite. Se manevreaza usor, fara a face mizerie, kit-ul de epilare complet continand cartuse cu aplicator propriu sau recipiente metalice cu ceara unica folosinta, un incalzitor special de ceara, hartie de epilat (contine fibre de celuloza si fibre de bumbac, formand un material netesut cu o aderenta foarte mare la contactul cu ceara aplicata pe piele, ajunsa la o temperatura optima) si uleiuri post epilare, calmante si hidrantate.

Pentru o epilare corecta, ceara unica folosinta se aplica in sensul cresterii firului de par, iar extragerea se face in sens opus, folosind hartia speciala. O aplicare incorecta provoaca dureri mari in momentul extragerii, invinetire, spargerea vaselor de sange, smulgerea unuia sau a doua straturi de piele.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca ceara unica folosinta este disponibila in mai multe variante, adaptate tipului de piele pe care se aplica:

  • ceara verde, cu extract natural de aloe vera, azulena sau clorofila, recomandata persoanelor cu piele foarte sensibila, predispusa la iritatii, si un grad mediu de pilozitate
  • ceara roz si ceara bej sidefat, ambele cu extract de titaniu, pentru epilarea pielii cu pilozitate crescuta
  • ceara cu extract natural de miere de albine, potrivita majoritatii tipurilor de piele

Desigur, persoanele care au indemanarea necesara se pot epila singure, in confortul propriei locuinte, folosind ceara unica folosinta, kit-urile complete continand toate produsele necesare acestei operatiuni si fiind accesibile ca pret.

De unde puteti achizitiona ceara unica folosinta?

Ceara unica folosinta de calitate superioara, produsa in Italia (marcile Biemme, Roial), poate fi achizitionata din cadrul magazinului online www.epilatpro.ro, proprietate a companiei Mezza Luna (Constanta). Tot de aici va puteti procura si incalzitoare ceara unica folosinta (modele variate – simplu, Free, Duo Velvet Lady, Trio Velvet Lady), spatule din inox sau din lemn pentru intins ceara, inele antipicurare din hartie, pentru a preveni scurgerea cerii din cutii, hartie de epilat, disponibila la role de 60 sau 100 de metri, uleiuri si emulsii calmante.

Ceara unica folosinta este disponibila la cutii metalice de 400 si 800 ml, precum si in rezerve cu aplicator propriu (100 ml), fiind destinata atat saloanelor de specialitate, care au nevoie in mod constant de consumabile si produse profesionale, cat si persoanelor care aleg sa se epileze singure, folosind aceleasi produse de calitate.

Deosebit de avantajoase ca pret sunt kit-urile de epilare complete, un exemplu in acest sens fiind kit-ul Duo Evolution, in valoare de 460 de lei, care contine un incalzitor de ceara, 8 rezerve ceara unica folosinta cu Azulena, 4 rezerve ceara unica folosinta cu Titan Rosa, 4 rezerve ceara unica folosinta cu miere si doua role hartie pentru epilat de 100 de metri.

www.epilatpro.ro vine in intampinarea clientilor cu o gama diversificata de produse de cea mai buna calitate, preturi avantajoase de achizitie, oferte si promotii.