Energo Star – Electrocompresoare stationare

Energo Star s-a infiintat in anul 1995 in Sibiu si activitatile principale ale firmei sunt reprezentate prin asigurarea instalatiilor electrice, comercializarea de retele de aer comprimat, echipamente si scule marca Atlas Copco. Instalatiile electrice sunt impartite in servicii complete de echipare cu tablouri electrice, posturi de transformare aeriene si in anvelopa, instalatii electrice industriale, retele electrice aeriane si subterane, instalatii de legare la pamant, bransamente electrice, instalatii de protectie impotriva descarcariilor atmosferice si instalatii automate de compresare a energiei reactive.

Energo StarRetelele de aer comprimat sunt reprezentate de catre sisteme de tevi din aluminiu marcile Atlas Copco si Air Net, polietilena reticulara de inalta densitate de la Rehau si accesorii pentru retelele de aer comprimat Atlas Copco.

Echipamentele Atlas Copco sunt impartite in electrocompresoare stationare cu injectie de ulei, electrocompresoare stationare oil free, echipamente de tratare a aerului comprimat si a condesului, motocompresoare si generatoare.

Pe langa toate acestea, firma va pune la dispozitie prin vanzare si o gama larga de scule si unelte de la Atlas Copco, dar si de scule pneumatice profesionale.

Pentru serviciile de instalatii electrice compania dispune de o echipa profesionista de electricieni autorizati si cu o experienta mare in domeniu, ce va ofera numai servicii de calitate si solutii complete la problemele ce pot sa apara.

Energo Star va ofera o intreaga gama de electrocompresoare stationare marca Atlas Copco, care este si pionierul dezvoltarii acestei tehnologii.

Gama de electrocompresoare este foarte diversificata si include compresoare cu piston, compresoare cu spirala rotativa, compresoare rotative cu dinti, compresoare elicoidale, compresoare elicoidale de inalta si joasa presiune, turbocompresoare si compresoare cu surub cu injectie.

Compresoare oil-free
ATLAS COPCO a fost pionierul dezvoltarii compresoarelor oil-free, rezultand o gama completa de sisteme de producere a aerului comprimat 100% fara ulei.

Compresoare cu piston oil-free LFX 0,6 – 2,0/ LF 2-10 – producerea silentioasa a aerului comprimat.
Performante excelente: aer fara ulei de cea mai buna calitate, gratie segmentilor inveliti in teflon; o liniste garantata de carcasa antifonata si de sistemul de aspiratie tip Venturi.
Toate compresoarele LFX/LF sunt gata de utilizare. Se pot instala fara dificultate si furnizeaza ani intregi aer comprimat fara ulei, cu fiabilitate constanta. Consumul de energie si intretinerea necesara sunt extrem de reduse.

Compresoare cu spirala rotativa SF 1-15, nivel de zgomot redus pana la 54 dB
Compresoarele cu spirala rotativa sunt rezultatul convingator al strategiei de productie Atlas Copco: posibilitatea de a avea, chiar si in cantitati reduse, aer comprimat oil-free cu un cost al investitiei aferente redus.

Compresoare cu pistoane / cu spirala rotativa pentru aplicatii stomatologice
Prin designul lor si carcteristicile tehnice compresoarele stomatologice LFXD si SF pot fi amplasate in interiorul sau in vecinatatea cabinetului stomatologic sau a laboratorului odontotehnic.

Toate aceste echipamente au performante deosebite iar raportul calitate pret este cel mai bun de pe piata din Romania. Designul si caracteristicile constructive le fac foarte usor de montat si de intretinut, iar nivelul de zgomot pe care il produc este foarte redus.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Energo Star
Ţara: Romania
Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Caramidariei nr .23
Telefon: 0269 213 987 | 0722 316 768
Fax: 0269 230 017