Elementele unui show de lumini

 

show de lumini

Senzatiile sunt cele care ne ghideaza emotiile si actiunile atunci cand vrem sa ne simtim bine, iar cum despre muzica se poate spune ca de multe ori aceasta poate fi chiar si un drog (unul pozitiv), petrecerile sunt o parte foarte importanta a vietii de tanar. Tocmai acestea sunt si motivele pentru care consideram ca cel mai bun mod de a marca momentele tale fericite si importante din viata ta printr-un show de lumini si de muzica astfel incat acesta sa ramana in amintirea tuturor celor care iti sunt alaturi. Mobile DJ Service este solutia ta cea mai buna atunci cand vine vorba de distractie si buna dispozitie, iar datorita experientei si a celor mai buni DJ si VJ putem transforma orice petrecere intr-o experienta unica pentru tine si cei dragi tie.

Tipurile de echipamente implicate intr-un show de lumini

Pentru a putea pune in practica aceste lucruri dispunem de cele mai performante echipamente atat pe segmentul audio cat si cel de lumini. Daca intr-un articol mai recent am discutat mai in amanunt despre tehnica audio, in acesta vom descrie pe scurt cateva elemente ale unui show de lumini si mai ales care este secretul dintre ritm, bass si lumina. Insa pentru inceput vom explica motivul pentru care lumina este un partener de exceptie pentru muzica ritmata si cum poate lumina ritmata sa creeze o experienta unica prin intermediul trairilor.

Lumina are un rol foarte important atunci cand vorbim despre o petrecere, daca vreti sa faceti un mic experiment puteti aprinde luminile in camera in timp ce toti prietenii vostri danseaza pe melodia favorita. Veti observa ca acestia se vor opri din dansat, de ce, pentru ca lumina ritmica ii ajuta pe prietenii tai (si oricine altcineva care danseaza) sa isi pastreze ritmul miscarilor. De asemenea, atmosfera este cu totul diferita daca la ritmurile voastre favorite mai adaugam si un show de lumini pe cinste.

Cel mai important element al unui show de lumini este stroboscopul, sau seria de astfel de lumini. Stroboscoapele sunt echipamente ce genereaza o lumina intermitenta foarte puternica cu flash-uri foarte scurte, iar daca viteza acestora este acceleratain functie de ritmul melodiei, senzatia creata nu poate fi descrisa decat printr-un “Uau!” Aceste echipamente pot genera lumini de culori variate, insa in principiul cel mai de efect este stroboscopul alb.

Luminile rotative sau cele care genereaza diferite proiectii sunt cele care ofera culoare oricarei petreceri sau ring de dans. Acestea pot oferi lumina de diferite culori care pot fi schimbate manual sau in functie de sunet. Acestea, prin intermediul proiectiilor te pot face sa dansezi cu cele mai tari miscari pe care le ai in arsenal.

Ritmul, cheia unui show de lumini perfect

Elementul cel mai important la un show de lumini este insa sincronizarea tuturor echipamentelor de iluminatastfel incat sa se poata crea o atmosfera completa care sa vina in acompanierea momentelor cele mai importante ale melodiei, pentru aceasta sincronizare bass-ul este cel care da nota ritmului. Practic echipamentele pe care le detinem sunt dotate cu microfoane ce permit luminilor sa se sincronizeze perfect cu orice melodie. Pentru a afla mai multe despre muzica, sunet dar si cum poti avea un show de lumini incredibil, te asteptam pe siteul nostru, www.mobiledj.ro