Elementall Dekor-Cadou nunta personalizat. Seturi de pahare pictate manual

cadou nunta personalizatTe pregatesti de nunta si vrei sa le oferi mirilor un cadou pe care sa-l aprecieze? Cea mai buna alternativa este cadoul personalizat. Asadar, pana sa investesti sume mari de bani in cadouri inutile, orienteaza-te catre o varianta originala si economica. Poti de exemplu, sa oferi mirilor un set de pahare elegante personalizate sau o sticla de sampanie cu un mesaj anume. Indiferent de optiuni, gestul tau va impresiona!

Pentru cadou nunta personalizat, consulta oferta Elementall Dekor, magazin online care iti aduce cele mai in voga idei de cadouri personalizate, inspirate din lumea magica a pietrelor pretioase, margelelor, seturilor de pahare estetice si multor alte elemente de decor. Din oferta Elementall Dekor poti opta inclusiv pentru cadou nunta personalizat in variante diverse, in functie de preferinte.

Elementall Dekor iti pune la dispozitie cadouri pentru nunta de aur, cadouri pentru nunta de argint, cadouri de nunta cu mesaje de iubire, dar si cadouri de nunta cu propriul mesaj. Iti recomandam un set de sampanie cu doua pahare ce poarta un mesaj de urare pictat manual. Acesta este un cadou elegant si simplu. Trebuie mentionat ca atat sampania , cat si paharele sunt pictate cu ceea ce doriti dumneavoastra sa le urati.

Cadou nunta personalizat-Fii orgininal!

Alegerea cadoului de nunta, este probabil, unul dintre cele mai dificile teste. In primul rand, trebuie sa dai dovada de rabdare si motivatie in gasirea cadoului perfect. In al doilea rand, trebuie sa cunosti foarte bine gusturile viitorilor miri, astfel incat surpiza sa fie de proportii. Atunci cand nu stii ce anume sa cumperi, mizeaza pe originalitatea unui cadou nunta personalizat.

De ce cadou nunta personalizat?

Anul acesta se poarta cadoul personalizat. Motivul? Este original, simplu de ales si in plus, poarta amprenta celui care il ofera. Cadourile personalizate sunt speciale pentru ca arata mai multa implicare si efort din partea celui care cumpara un cadou anume. Exista numeroase procedee de personalizare a cadourilor, cele mai apreciate fiind gravura si pictura.

In ceea ce priveste cadoul de nunta personalizat, acesta trebuie sa poarte un mesaj unic, conceput din suflet. O sugestie de cadou nunta personalizat este setul de sampanie, adica o sticla de sampanie si doua pahare. Sticla poate fi personalizata prin pictura, astfel ca mesajul tau va fi pus in valoare si va avea o conotatie extrem de speciala!

Setul de sampanie trebuie sa impresioneze prin rafinament, detalii impecabile si nu in ultimul rand, printr-un design deosebit.

cadou nunta personalizatElementall Dekor-Cadou nunta personalizat, la un click distanta!

Daca vrei sa ai garantia unui cadou nunta personalizat, 100% original, alege oferta Elementall Dekor!

Elementall Dekor dedica o colectie intreaga cadourilor de nunta personalizate, piesele centrale fiind sticlele de sampanie, in set cu paharele pictate elegant. Sampania poate fi desfacuta si savurata cu cei dragi, iar paharele pot fi pastrate pentru totdeauna, dar exista si posibilitatea pastrarii intregului set pentru urmatorul eveniment important din viata mirilor.

Designul paharelor difera de la un set la altul. Poti alege pahare cu picior impletit sau pahare simple, pictate manual. Indiferent de optiuni, cu Elementall Dekor ai cadoul perfect!

Viziteaza www.elementall-dekor.ro si comanda cadou nunta personalizat, la un pret excelent!