Electrologus-Corpuri iluminat interior. Pentru un iluminat..estetic!

corpuri iluminatIluminatul unui spatiu interior este produs de doua tipuri de lumina: lumina naturala si lumina artificiala. Daca intensitatea luminii naturale tine de dimensiunea ferestrelor si pozitionarea cladirii, lumina artificiala ramane o chestiune de estetica si functionalitate. Solutiile de iluminat interior nu se rezuma doar la a facilita vederea, ele completeaza stiluri si ofera armonie spatiului respectiv. Asadar, pentru un ambient placut si 100% personalizat, opteaza pentru corpuri iluminat interior originale!

Cauti un furnizor care sa-ti puna la dispozitie o gama impresionanta de corpuri iluminat interior, la preturi bune? Contacteaza-i pe cei de la Electrologus, companie specializata in servicii de instalatii electrice (interior si exterior). Din oferta Electrologus poti opta inclusiv pentru corpuri iluminat interior, pentru orice tip de cladire, fie ca este vorba de un rezidentiala, industriala sau comerciala.

Electrologus comercializeaza corpuri iluminat interior in gama completa: candelabre, lustre, aplice, veioze, spoturi, lampi de birou, etc. Pe scurt, compania noastra iti ofera accesul la tot ceea ce ai nevoie in materie de corpuri iluminat interior. In plus, cu Electrologus te bucuri, inclusiv, de servicii instalare pentru corpuri iluminat interior.

Corpuri iluminat interior-Mai mult decat lumina!

Confortul unui spatiu tine si de detalii nu doar de amenajari sau imbunatatiri. La capitolul detalii intra automat corpurile de iluminat interior, cele responsabile de iluminarea optima a incaperilor dar  si de infrumusetarea lor.

Un simplu bec si o lustra banala sunt de domeniul trecutului. Astazi, cei care doresc sa-si decoreze interioarele au posibilitatea sa apeleze la o gama extrem de variata in materie de corpuri iluminat interior. Gama corpurilor de iluminat este atat de vasta incat alegerea lor se poate transforma intr-un test de rabdare, simt practic si estetic.

Criterii in alegerea corpurilor de iluminat interiorcorpuri iluminat

1. Daca vrei sa achizitionezi o lustra, tine cont de marimea incaperii si de volumul mobilei. Daca spatiul o permite si esti un impatimit al frumosului, alege candelabrele si lustrele voluminoase (din cristale sau materiale textile). In cazul unei incaperi de dimensiuni reduse, rezuma-te la un model simplu dar de efect. Camerele mici trebuie decorate cu lustre in forme geometrice (cu cat mai simple cu atat mai bine..si mai estetic!).

2. Functionalitatea, pe primul loc! Inainte de design conteaza calitatea si functionalitatea corpurilor de iluminat.

3. Pentru ca un corp de iluminat sa devina piesa de rezistenta a incaperii, el trebuie sa capteze atentia prin esteica si, obligatoriu, prin culoare. Poti schimba radical aspectului unei camere (indiferent de dimensiuni) printr-un joc indraznet de culoare. Unei camere cu pereti albi ii va prinde bine o pata de culoare (roz, verde crud, mov, portocaliu, albastru imperial, etc.).

Electrologus-Corpuri iluminat interior, de la A la Z + servicii de instalare!

corpuri iluminatOri de cate ori ai nevoie de un strop de originalitate in atmosfera caminului, a biroului sau a oricarui alt spatiu in care iti desfasori activitatea, apeleaza la Electrologus si alege corpuri iluminat interior de la A la Z. Avem solutii si idei pentru orice  tip de incapere. Putem asigura corpuri iluminat interior pentru birouri si spatii ample (spoturi, lampi de birou), cum la fel de bine putem contribui la amenajarea inspirata a caminului tau (cu aplice, lustre, etc.).

Noi nu doar ca iti oferim corpuri iluminat interior, ci te putem ajuta sa le si instalezi…totul cu preturi excelente!

Pentru a consulta intreaga oferta de corpuri iluminat interior, acceseaza www.electrologus.ro.