EKO LINEA – pentru performanta afacerii tale

Esti in cautarea unor prese profesionale, unicamerale cu capacitate mica, medie, mare sau multicamerale? Sau vrei o presa orizontala pentru compactat butoaie sau cu legare automata tip canal? Iti trebuie un prescontainer sau iti doresti o presa de brichetat ? Nu stii de unde sa iei statii de sortare si de transfer deseuri ? Ori vrei echipamente speciale sau echipamente second-hand pentru tine si afacerea ta ? Le gasesti pe toate la cele mai bune preturi in oferta firmei Eko Linea din Bucuresti!eko

Cu sapte ani de experienta in domeniu, compania Eko Linea este un nume recunoscut pe piata importului si distributiei de utilaje si de echipamente pentru gestionarea deseurilor solide uscate sau umede. Si tot in oferta firma Eko Linea vei gasi si diverse echipamente in domeniul compactarii, macinarii, transferului, sortarii si reciclarii la preturi fara concurenta. Toate produsele si echipamentele comercializate de compania bucuresteana sunt produse in Uniunea Europeana, calitatea acestora fiind recunoscuta in domeniu.  Firma este reprezentantul in Romania a unor companii de renume, dintre acestea mentionand doar MBT GMBH, Strautmann Umweltehnik GMBH, Imabe Iberica SA, Abba Pressen GMBH, BLIK.

Specialistii Eko Linea sunt mereu gata sa iti sara in ajutor, oferindu-ti servicii profesionale de  intretinere  si  depanare,  post  vinzare, in baza unui contract de prestari servicii, dar si asistenta tehnica la montaj si punere in functiune si pentru activitatea de mentenanta.

Un loc aparte in oferta pe care compania Eko Linea o are pentru toti partenerii sai este ocupat de presele pentru balotat deseuri, firma comercializand diverse modele :

  • Presa de balotat verticala unicamerala EK 700 Mini si EK 700 Extra
  • Presa de balotat verticala Strautmann EK 1107
  • Presa de balotat EK 1109

Presa de balotat EK 1109 comercializata de firma Eko Linea are urmatoarele caracteristici : forta de presare 30 de tone, motor kW/V/Hz 4/380/50, timp de comprimare de 25 de secunde, dimensiunile balotului de 1130x900x1200 mm, fereastra de alimentare de 1150×600 mm, greutatea balotului de pana la 350 de kilograme, patru legaturi, iar greutatea presei 1500 de kilograme.

Tot in oferta Eko Linea gasesti si presa de balotat verticala Strautmann EK 1107, care se remarca prin : forta de presare 22 T, motor kW/V/Hz 4/380/50, timpul de comprimare de 34 de secunde, fereastra de alimentare de 1150×600 mm, dimensiunile camerei de presare 113x70x137 de centimetri, dimensiunile balotului de 113x70x120 de centimetri, greutatea balotului de pana la 225 de kilograme, patru legaturi si greutatea presei de 1500 de kilograme.

Daca ai o afacere in domeniul deseurilor si vrei ca lucrurile sa mearga ca pe roate tot timpul, iti alegi colaboratorul cel mai bun de care ai nevoie, care iti poate oferi produsele ideale la cele mai bune preturi.  De ce sa nu profiti acum si sa nu alegi presele de balotat deseuri la preturi fara concurenta? Produsele sunt rezistente, fiabile si au o mare durata de viata !

Usor de folosit si de intretinut, presele de balotat deseuri Eko Linea sunt cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti eficienta si performanta in domeniul reciclarii deseurilor !eko1

Contact :

Oras : Bucuresti

Adresa : Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28, sector 1

Telefon:  021 668 4128021 668 4128

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.