eGood va ofera cele mai bune combine frigorifice

Combine-frigorifice-incorporabileIndiferent de spatiul geografic, nivelul de trai, clima si orice alte aspecte sociale, frigiderele si combinele frigorifice sunt fara indoiala aparatele electrocasnice cele mai utile si cele mai raspandite din lume. Asa au stat lucrurile de la aparitia lor si pana in prezent, si asa va ramane pentru mult timp de acum inainte. In zilele noastre, marcile si tipurile de combine frigorifice sunt multiple. Mai scumpe, mai ieftine, cu o singura usa, cu usi multiple, cu un anumit tip de racire, incorporabile sau nu, cu diferite moduri de adaptare a sertarelor, aceste aparate sunt din ce in ce mai raspandite. O companie care ne ofera astfel de produse la cele mai inalte standarde de pe piata este BCC Good Distribution.

Prin intermediul magazinului eGood, aceasta companie din Voluntari (judetul Ilfov) va ofera posibilitatea de a alege cele mai bune marci de combine frigorifice. Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei combine frigorifice, tot mai multa lume pune accentul pe eficenta energiei electrice si a utilizarii inteligente. In gama de combine frigorifice oferite de magazinul eGood cu siguranta veti regasi modelul cu consumul de energie pe care il doriti. O alta caracteristica importanta a combinelor frigorifice este flexibilitatea, astfel modelele oferite de eGood prezinta numeroase sertare flexibile si rafturi.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru o combina frigorifica eGood in dauna clasicului frigider, este reprezentat de spatiul de refrigerare si de congelare mai mare. Dar combinele sunt si ele de dimensiuni diferite, ca sa raspunda tuturor cerintelor si necesitatilor.

Alte elemente pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand vei alege din gama de combine frigorifice a companiei BCC Good Distribution sunt:

Consumul de curent: cele mai avantajoase din acest punct de vedere sunt modelele incadrate in clasa de eficienta energetica A+++, care consuma tot atata energie cat un bec. Achizitionarea unei combine din aceasta clasa inseamna automat o economie financiara substantiala.

Sistemul de racire: poti alege intre racirea clasica (decongelare automata si decongelare manuala) si racirea No Frost.

Dotarile speciale: modelele noi au incorporate diferite functii menite sa iti faca viata mai usoara.

De asemenea, combinele frigorifice pot beneficia de usi side-by-side. Compartimentele de congelare si refrigerare se afla unul langa altul, dispuse pe verticala, complet separate, avand fiecare propria usa de acces. Au avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult atunci cand sunt deschise.

O alta categorie de combine frigorifice extrem de cautate pe piata sunt combinele frigorifice incorporabile. Aceste aparate sunt proiectate astfel incat sa se potriveasca perfect in mobilierul de bucatarie, insa costa mai mult decat modelele independente similare. De obicei, pe suprafata lor pot fi montate panouri de mascare din acelasi material ca si restul mobilierului.

Printre marcile de combine frigorifice comercializate de eGood, se numara: Bosch, Beko, Electrolux, Gorenje, Whirpool, Arctic, Samsung, Zanussi si multe altele.

Oferta de electrocasnice eGood mai cuprinde si: aragazuri, hote, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde si cuptoare electrice.

Date de contact:

Punct de lucru: Voluntari, B-dul. Eroilor (fosta Sos. Stefanesti), nr.4, judetul Ilfov

Telefon: 031.432.76.68 | 0771.324.393 | 021.241.06.15

Fax: 031.432.76.69

E-mail: contact@eGood.ro

Program de lucru:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Sambata: 10:00-14:00

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.