eGood – pentru veri mai racoroase

Care sunt criteriile principalalegere aparat aer conditionate dupa care ne ghidam atunci cand dorim sa alegem un aparat de aer conditionat? La cine apelam pentru a putea alege dintr-o gama cat mai variata de astfel de aparate, ideale pentru realizarea confortului termic? Foarte simplu! Vom discuta in continuare despre firma eGood, lider in domeniul comercializarii aparatelor electrocasnice si despre cateva aspecte foarte importante de care ar trebui sa tinem cont atunci cand alegem aparatul de aer conditionat.

Intai de toate, firma eGood. Cu ce se ocupa? Ce anume o recomanda ca fiind o companie de top pe piata de profil romaneasca?

Magazinul online eGood este specializat pe ramura comertului online, oferind clientilor posibilitatea de a cumpara o gama variata de produse si accesorii electrocasnice. Din gama de produse amintim electrocasnicele mici (automate de cafea, aspiratoare, aspiratoare, mese de calcat, aparate de inghetat, fierbatoare etc.), electrocasnice mari (combine frigorifice, frigidere, congelatoare, plite incorporabile, aragazuri, masini de spalat etc) sau produse destinate ingrijirii personale, sisteme de comunicatii si alarma, computere, laptopuri sau tablete.

Produsele comercializate in cadrul magazinului online eGood provin de la producatori de renume mondial, astfel clientul avand garantia calitatii. Pe langa acest aspect, este foarte important de spus faptul ca firma ilfoveana isi respecta 100% termenii si conditiile de livrare a produselor catre clienti.

Alegerea unui aparat de aer conditionat poate fi, la prima vedere, o decizie destul de usoara. Insa, pentru ca aparatul de aer conditionat sa functioneze perfect, asta insemnand, sa nu consume nici prea multa energie, intr-un spatiu mic sau, invers, sa nu aiba capacitatea suficienta de racire, trebuie sa tinem cont de cateva caracteristici.

Principalele criterii care te vor ajuta in aceasta alegere sunt urmatoarele:

  • Capacitatea echipamentului. Aceasta caracteristica este, deobicei, exprimata in BTU / H si se refera la puterea de racire a aparatului. Capacitatea de care ai nevoie depinde, la randul ei, de mai multi factori, dintre care cel mai important este volumul incaperii in care se monteaza aparatul. Cateva exemple va vor fi de folos: pentru spatii interioare cu suprafata intre 18-25 se vor folosi aparate de 9000 btu /h, pentru spatii intre 25 – 35 metri patrati se vor folosi aparate de 12000 de btu / h, pentru spatii intre 34 – 45 se vor folosi aparate de aer conditionat de 18000 btu / h, iar pentru spatiile cu suprafata cuprinsa intre 44 si 65 de metri patrati veti folosi aparate de 24000 de BTU / H;
  • Consumul de energie electrica. Aceasta caracteristica este foarte importanta atunci cand alegem aparatul de aer conditionat, dar, in prezent, majoritatea se incadreaza in clasa energetica A, clasa ce exceleaza prin consum redus de energie electrica;
  • Nivelul de zgomot. Majoritatea modelelor detin functia sleep mode, pentru a functiona pe timpul noptii, cu un nivel uniform si redus de zgomot;
  • Functii suplimentare (autocuratare, mod racire rapida, programari oprire si pornire etc.).

Tinand cont de aceste criterii foarte importante, veti putea gasi in cadrul magazinului online eGood aparatul de aer conditionat perfect pentru orice locuinta sau spatiu comercial.

Date de contact:alegere aparat aer conditionat

Denumirea firmei: eGood;

Site web: www.egood.ro .

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .