eGood – magazinul online mereu la dispozitia ta!

Esti mai mereu in criza de timp, dar trebuie sa faci diverse cumparaturi sigure si de calitate?

Nu stii de unde poti sa iti achizitionezi diferite produse sau accesorii electrocasnice, la cele mai bune preturi?

Ai nevoie de un computer, o tableta, un televizor, ori de sisteme de comunicatii si alarma?

Magazinul online eGood este in aceste cazuri tot ceea ce iti trebuie!egood

eGood este proprietatea firmei BCC Good Distribution, acesta comercializand numeroase produse si accesorii electrocasnice, la preturi fara concurenta. Pe eGood gasesti absolut tot ceea ce iti doresti, de la automate de cafea la espressoare ori aspiratoare, de la mese de calcat, frigidere incorporabile sau aparate de inghetat, la fierbatoare, combine frigorifice, congelatoare ori plite incorporabile, de la masini de spalat la computere, tablete si televizoare, de sisteme de comunicatii si alarma la diverse accesorii.

Toate produsele pe care le gasesti pe magazinul online eGood sunt originale, ele fiind insotite de certificatele de garantie. In plus, firma iti garanteaza ca acestea iti vor fi livrate in locatia indicata de tine in cel mai scurt timp.

Pe eGood gasesti periodic diferite promotii, oferte si reduceri substantiale de preturi, la numeroase produse.

De ce sa nu iti faci acum toate cumparaturile in cel mai simplu si mai sigur mod posibil? eGood iti garanteaza cele mai bune preturi la produsele disponibile pe site, pentru care iti ofera si o garantie extinsa.

In plus, daca achizitionezi un produs din gama Arctic si nu esti multumit de modul de functionare al acestuia, iti primesti banii inapoi de la eGood, in termen de 30 de zile.

Un loc aparte in oferta magazinului online eGood il ocupa frigiderele incorporabile.egood 1

Indiferent ca preferi modelele firmei Candy, ca iti doresti un frigider din gama Zanussi ori ca te-ai gandit la unul dintre modelele Hotpoint sau Whirlpool, la eGood vei gasi cu siguranta frigiderul incorporabil care sa se potriveasca perfect in bucataria ta. Cu el vei putea tine la rece alimentele, dar si ingheta carnea sau alte alimente care vrei sa te tina mai mult timp.

De pe pagina oficiala a magazinului online eGood vei afla cu usurinta toate detaliile si caracteristicile tehnice ale frigiderelor, dar si preturile de comercializare ale acestora.

Tu alegi cate rafturi va avea viitorul tau frigider incorporabil, ce clasa energetica  sau pe ce principiu de racire va functiona (static ori No Frost). Frigiderele incorporabile sunt special concepute pentru a se incadra perfect in orice tip de mobilier de bucatarie.

De ce sa alegi la intamplare, cand poti alege exact ceea ce iti trebuie?

E simplu, practic si la indemana oricui, prin intermediul magazinului online eGood!

eGood – magazinul online mereu la dispozitia ta!

Contact:

Judeţ: Ilfov
Localitate: Voluntari
Adresa: B-dul. Eroilor, nr. 4
Telefon: 031.432.76.68 | 0771.324.393 | 021.241.06.15
Fax: 031.432.76.69

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!