eGood e la moda in vara aceasta

O piata care a crescut in ultimii ani pe credit, atat in ceea ce priveste calitatea dar si volumul, este piata produselor electronice si electrocasnice. Creditul direct doar cu buletinul sau alte forme de credit directe la locul vanzarii le-au  oferit oamenilor posibilitatea de a se intinde uneori, mai mult decat ii tinea plapuma salariilor. De exemplu, in anul 2004 combinele frigorifice reprezentau doar 57% din piata frigiderelor ca in anul 2006 sa atinga pragul de 66%, ceea ce a insemnat o crestere importanta cu aproximativ 10%.

eGood - combina frigorificaDe unde a aparut aceasta nevoie de a achizitiona o combina frigorifica? Nevoia de achizitionare a unei combine frigorifice s-a ivit in momentul in care a fost inceputa mobilarea bucatariei locuintei. Care este scopul achizitionarii combinei frigorifice? Nevoia de a conserva si pastra alimentele intr-un mediu care sa nu le permita degradarea, iar in plus achizitionarea acesteia este o conditie esentiala de a locui intr-un apartament sau intr-o casa.

Nevoia de stima: orice produs care se achizitioneaza recent pentru mobilarea unui apartament satisface si nevoia interioara de reusita prin fortele proprii si aduce o recunoastere a meritelor din partea familiei, cunostiintelor si a celor din jur.
Nevoia personala: necesitatea presanta de a cumpara o combina frigorifica este un factor primordial pentru locuirea intr-o casa sau intr-un apartament.

Combina frigorifica whirlpoolFirma eGood este specializata in comercializarea de produse electrocasnice in mediul online oferind in acest mod oamenilor posibilitatea de achizitionare a unei game foarte diverse de produse si accesorii pentru ele. Printre produsele comercializate online se numara urmatoarele: cuptoare cu microunde, automate de cafea, espressoare, lazi frigorifice, aspiratoare, congelatoare, mese de calcat, fierbatoare, aparate de inghetat, mixere, blendere, aparate de aer conditionat, televizoare lcd, televizoare led umidificatoare, aeroterme, combine frigorifice si multe altele. Pe langa acestea, pe site-ul companiei veti gasi o serie de produse destinate ingrijirii personale, cum ar fi uscatoarele de par sau ondulataorele de par, sisteme de comunicatii si alarme, laptopuri, tablete, televizoare, calculatoare, etc.

Firma comercializeaza pe platforma sa online combine frigorifice de mare calitate, care provin de la importanti si de renume producatori in acest domeniu, cum ar fi Samsung, Beko, Bosch, Whirlpool, Indesit, Zanussi, Indesit, Electrolux, Siemens, Arctic, LG, etc. Combinele frigorifice pot apartine clasei energetice A, A+, A++ sau A+++ si pot prezenta un sistem de racire static sau de tip ”no frost”, adica care congeleaza alimentele si nu permite inghetarea lor si se dezgheata in mod automat.

Combina frigorifica indesitExista posibilitatea alegerii dintre o multitudine de combine frigorifice, care au si diverse culori, precum rosu, argintiu, maro, negru, alb, bej, ciocolata neagra sau lemn inchis. Pot avea, in functie de model, un numar de doua, trei sau patru sertare si o latime care poate varia de la cincizeci si patru de centimetri pana la nouazeci si unu de centimetri. Preturile lor sunt extrem de atractive si accesibile oricarui buzunar. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine cu locuinta ta si care se incadreaza in bugetul tau.

Produsele pe care firma eGood le comercializeaza beneficiaza de o garantie venita din partea producatorilor, iar livrarea lor se efectueaza respectand termenii si conditiile stabilite.

Combina frigorifica hotpoint aristonCombina frigorifica hotpoint aristonContact:

Companie: eGood

Tara: Romania

Judet: Ilfov

Localitate: Voluntari

Adresa: B-dul. Eroilor, nr. 4

Telefon: 031.432.76.68 | 0771.324.393 | 021.241.06.15

Fax: 031.432.76.69

Adresa web: www.egood.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi alte articole facand click aici.