Eficienta maxima, numai cu Promed Impex!

Eficienta maxima, numai cu Promed Impex!Locuiesti la casa, iar soarecii si sobolanii te invadeaza in fiecare an, incepand de primavara si pana iarna tarziu, si nu mai stii ce sa faci ca sa scapi de ei? Nu te-ar deranja intr-un mod special daca nu i-ai auzi cum misuna prin pod si cum isi fac galerii in peretii casei tale? Ti-e frica sa nu te trezesti intr-o noapte cu ditamai soarecele umbland prin locuinta ta? Stii ca acestia pot transmite foarte multe boli si ca nu este de jucat cu epidemiile ce se pot isca din cauza lor? Te-ai saturat sa lupti singur contra morilor de vant, iar anul asta ti-ai spus ca vei apela la serviciile unei firme specializate in deratizare?

Promed Impex din Bucuresti este exact compania pe care o cauti si pe care ai amanat, atata amar de vreme, sa o contactezi. Promed Impex are o experienta de peste 13 ani in domeniul deratizarii, astfel incat tu poti fi sigur ca echipa isi va face foarte bine treaba si ca tu vei scapa de teroarea sub care te tineau rozatoarele.

Soarecele si pisica, de Promed Impex

An de an, zi de zi, parca esti un personaj din aceeasi poveste. Soarecii, sobolanii si alte rozatoare iti invadeaza mereu proprietatea. Tu esti un bun gospodar, ai gospodarie mare, aduni grane in hambar si pui fructe si legume la uscat in pod. Din aceasta cauza soarecii te calca neincetat si-ti aduc stricaciuni materiale.

Ti-ai luat o multime de pisici si caini ca sa scapi de soricime, dar tot degeaba. Te trezesti in fiecare dimineata cu ploconul adus de pisici pe pragul usii, semn ca ele isi fac treaba, insa in tocul acestuia tot auzi galagie, de parca soarecii ar juca o hora mare si ar rade de tine si de spaimele tale de om.

Ai incercat fel si fel de capcane, cu cascaval, cu seminte sau cu otrava, dar fara nici un rezultat. Nu ai reusit sa starpesti soricimea definitiv. Insa o idee ti-a incoltit in minte si in sfarsit, ai ascultat-o. Ai citit pe undeva pe internet un articol care spunea despre o firma ce se ocupa de deratizare si ai retinut un numar. Ai sunat si tu. Ti-a raspuns o voce care ti-a dat incredere si ai continuat contractul.

Promed Impex nu te lasa niciodata la greu!

Si totusi, ce firma ai angajat? Promed Impex din Bucuresti. Echipa a venit la tine acasa si s-a apucat de treaba. Substantele pe care compania le-a folosit au fost de maxima eficienta, inodore si nu prezentau nici un risc pentru tine sau pentru animalele din ograda ta. Totodata, aceste substante erau avizate si de catre Ministerul Sanatatii.

Din vorba in vorba ai aflat ca Promed Impex are ac de cojocul rozatoarelor din orice spatii inchise, fie ca este vorba despre locuinte private, scoli, gradinite sau institutii publice.

Ce s-a intamplat dupa ce echipa a plecat? Cum era de asteptat, ai scapat de rozatoare. Insa acum stii ca nu trebuie sa Eficienta maxima, numai cu Promed Impex!1astepti sa reapara, ci trebuie sa chemi firma macar o data pe an ca sa foloseasca solutiile miraculoase, profilactic.

Si uite asa, povestea dintre soareci, pisici si oameni s-a incheiat. Meciul a fost castigat de tine!

Daca ai nevoie de o firma de deratizare, ia legatura cu Promed Impex. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021-233.86.12 si 0726-116.891 sau trimite un e-mail pe adresa petrunita@promedimpex.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cazare Mamaia.