Edural Instal – specialistul tau in instalatii!

Se apropie sezonul rece si ai nevoie de specialisti pentru instalatiile de incalzire din apartamentul sau casa ta, pentru a preveni situatiile neplacute. Edural Instal iti ofera cele mai bune solutii, efectuand lucrari pentru orice interventie legata de instalatiile casei tale. Specialistii Edural Instal realizeaza reparatii capitale si de intretinere a instalatiilor termice pentru a ajuta la inlocuirea vanelor si a robinetilor de trecere, la inlocuirea caloriferelor, la schimbarea coloanelor si la montarea convectoarelor de caldura. Firma Edural Instal detine un personal foarte bine pregatit si specializat in solutionarea oricaror functionari defectuoase.

Este foarte importanta montarea, verificarea si intretinerea corespunzatoare a instalatiilor termice pentru a preveni eventualele situatii de disconfort care pot surveni in urma unei functionari defectuoase. Lucrarile sunt efectuate la cele mai inalte standarde de calitate, iar in functie de fiecare situatia intalnita, costurile pot varia. Folosind tehnologie moderna, echipamente si utilaje noi, avand o echipa tanara, competenta, dinamica si serioasa, Edural Instal ofera un nivel inalt de calitate pentru lucrarile executate. Cand se monteaza o centrala termica si instalatia de incalzire, trebuie luate in considerare toate scenariile pentru a nu aparea surprize in timpul functionarii, de aceea se recomanda utilizarea unor specialisti. Necesarul de incalzire se calculeaza pentru fiecare camera, astfel ca toate camerele sa aiba aceeasi temperatura, indiferent de pierderile de caldura. Pentru a verifica cum se comporta instalatia pe timp friguros, trebuie sa fie probata la rece. Proba de presiune se face in functie de presiunea maxima de regim si de modul de executie al instalatiei.

Activitatea de termoreglare a organsimului este dependenta de factorii mediului ambiant, astfel ca este importanta functionarea sistemului de incalzire in perioada rece a anului. Suprafetele peretilor, tavanului, dusumelii trebuie sa se incalzeasca pana la o temperatura apropiata de cea a temperaturii din incapere. Tot mai des se simte nevoia inlocuirii vechilor calorifere din fonta, intrucat acestea si-au pierdut aspectul elegant si sunt fie infundate, fie prezinta fisuri in elementi, de aceea, multi proprietari hotarasc sa le inlocuiasca, iar inlocuirea caloriferelor este un serviciu oferit de Edural Instal la cele mai avantajoase preturi.

Edural Instal, cu sediul in Bucuresti are ca obiect de activitate instalatiile pentru constructii, firma dorind sa acorde seriozitate, promptitudine si calitate la preturi avantajoase. Edural Instal executa lucrari cum ar fi instalatii sanitare, de incalzire, electrice, montarea sistemelor de hidrofoare, instalatii de canalizare, instalatii solare si servicii de mentenanta oferite pentru aceasta gama de instalatii. Materialele folosite sunt de calitate, foarte rezistente si corespund necesitatilor fiecarei lucrari. Pe langa aceste servicii, specialistii Edural Instal furnizeaza si echipamente de aer conditionat si cateva modele de centrale termice pentru a completa solutiile oferite clientilor. Edural Instal sunt rapizi, eficienti si orientati spre solutionarea problemelor la costuri cat mai mici.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, precum si pentru cotatiile de pret, contacteaza echipa Edural Instal si vei primi raspunsul in cel mult 24h. Preturile variaza in functie de dimensiunea lucrarii si se pot face reduceri semnificative. Deplasarea la locatia clientilor din Bucuresti si imprejurimi este gratuita. Asigura-ti instalatia de incalzire pe timpul iernii cu serviciile Edural Instal.

Datele de contact ale firmei Edural Instal

Adresa firmei: Intr. Daliei, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti

Telefon: 021 629 44 40

Email: emiliancoman@yahoo.com