Edural Instal: Instalatii termice si intretinere instalatii in Bucuresti

Dupa cum bine stiti instalatiile termice necesita verificari sau inspectii periodice pentru asigurarea unei bune functionari si pentru evitarea situatiilor neplacute ce pot include scurgeri de gaze sau defectiuni la centralele termice sau la sistemele de incalzire. Desigur, aceste verificari, inspectiile si in cazurile in care se solicita, reparatiile, trebuiesc realizate doar de personal autorizat. In caz contrar nimeni nu o sa va garanteze siguranta lucrarilor efectuate ceea ce inseamna ca probleme pot aparea in continuare chiar daca o „inspectie” a fost aplicata. In Bucuresti, Edural Instal furnizeaza servicii de instalatii termice si intretinere instalatii de specialitate, conforme cu legislatia in viguare.

O echipa care sa se ocupe cu instalatia termica aferenta unei locuinte sau a unui spatiu comercial, industrial, agroalimentar, etc, este necesara atunci cand: ati achizitionat o centrala termica si trebuie sa o montati, trebuie sa montati caloriferele necesare centralei termice, instalati un convector, instalati un arzator pe gaz la o soba de teracota, doriti inspectii asupra instalatiilor termice existente, extinderi ale acestor instalatii sau reparatii ale instalatiilor sau accesorilor precum robineti de trecere. In toate cazurile mentionate operatiile de instalare, montaj, intretinere sau reparatie trebuie executate de personal autorizat.

Edural Instal dispune de astfel de personal ce detine o vasta experienta in domeniul instalatiilor termice. Echipa companiei are la activ numeroase proiecte executate cu succes asadar va puteti increde fara niciun fel de probleme in serviciile furnizate the Edural Instal. Dupa cum am mentionat, firma isi are sediul in Bucuresti si isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice. Compania executa montaj, intretinere si reparatie pentru diverse sisteme termice realizand in timp scurt si cu profesionalism cererile impuse de clienti.

Utilizand serviciile Edural Instal puteti beneficia de inlocuirea vanelor si a robinetilor de trecere, la inlocuirea caloriferelor, la schimbarea coloanelor si la montarea convectoarelor de caldura. Lucrarile sunt efectuate la cele mai inalte standarde de calitate. In functie de fiecare situatie intalnita, costurile pot varia ceea ce inseamna ca pentru un tarif exact mai intai va trebui sa prezentati cazul dumneavoastra unui reprezentant Edural Instal. Acesta, in urma unei inspectii va trasa proiectul dupa care va decurge operatia de instalare, iar in urma acestui proiect o sa se comunice si pretul aferent. Nu va faceti griji tarifele practicate de Edural Instal sunt avantajoase si disponibile pentru orice buget.

Pentru a lua legatura cu personalul Edural Instal, utilizati datele de contact disponibile in josul prezentului articol. Compania dispune si de o platforma online ce vine in ajutorul utilizatorilor cu informatii generale despre activitatea firmei, istoria ei precum si despre serviciile oferite. Tot prin intermediul paginii web puteti vizualiza proiecte ce au fost efectuate, puteti solicita anumite recomandari si puteti citi mai multe lucruri despre ceea ce presupune o instalatie termica. In cazul in care aveti nevoie de ajutor, sau pentru a clarifica orice intrebare, personalul Edural Instal va sta la dispozitie oricand cu asistenta tehnica de specialitate. Aceasta asistenta poate fi utilizata si pentru alegerea serviciului propriu-zis, serviciu care sa rezolve in timp prompt problemele pe care le aveti.

Edural Instal, contact:

Va invitam sa ne contactati Non Stop la urmatoarele coordonate :
Adresa: Intr. Daliei nr. 7
Bucuresti, sector 5
Telefon: 021/6294440
0744.370.224
Fax: 021/6294440
Email: emiliancoman@yahoo.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi articole interesante si aici.