Ecusoane nominale de la Hyperion Trade!

Ecusoane-nominale-OnjxjEcusoane nominale pentru variate utilizari iti sunt oferite la preturi avantajoase de catre Hyperion Trade.  Ecusoanele comercializate schimba radical infatisarea echipamentului de lucru sau al uniformei, oferindu-le un plus de eleganta si o identitate aparte. Echipa iti pune la dispozitie dimensiuni prestabilite, insa la comanda pot fi si modificate. Broderiile oferite sunt sub forma de embleme, ecusoane nominale, patch-uri aplicabile prin coasere sau pentru aplicarea de scai (velcro). Aceasta echipa asteapta sa transmiti modelul pe care il doresti pentru a-ti oferi cele mai bune executii.

Odata ce ai trimis modelul echipei Hyperion Trade in orice format, acestia iti vor furniza macheta in cel mai scurt timp. Societatea are o vasta experienta in realizarea unor broderii diverse, comandate de reprezentantii unor companii sau de persoane fizice in mai multe scopuri. Pretul variaza in functie de cusaturi, complexitate si volumul comenzii, acesta fiind intotdeauna un pret pertinent. Rezultatul este excelent indiferent de model, produsele fiind oferite la un raport calitate-pret avantajos. Aceste servicii sunt oferite clientilor care doresc sa isi transpuna imaginatia in broderie, sau care doresc sa ofere angajatilor uniforme si echipamente de lucru personalizate.

De ce ecusoane nominale?

Ecusoanele oferite sunt brodate si prezinta avantajul ca nu au cum sa se piarda, fiind cusute pe haine sau prinse cu scai puternic. Ecusoanele de acest gen pot fi aplicate pe uniforme, camasi, tricouri sau alte articole, la vedere. Broderia aplicata pe ecusoane este de o calitate superioara, rezistenta in timp la spalari, actiunea detergentilor si alti factori care ar putea deteriora forma ei sau intensitatea culorilor. Aceasta broderie se utilizeaza in mai multe aplicatii, unde angajatii trebuie sa se identifice cu numele, iar de multe ori este o solutie mai eleganta si mai practica decat obisnuitele ecusoane din hartie plastifiata sau carton.

Realizarea matritei pentru masina de brodat conform modelului transmis de client este gratuita, iar aceasta este posibila gratie unui soft specializat cu care compania lucreaza, ce transforma orice format intr-unul recunoscut cu usurinta de masina de brodat. Trimite pe e-mail grafica dorita impreuna cu detaliile privind dimensiunea si pozitionarea, iar de restul se va ocupa echipa de experti Hyperion Trade. Echipa opereaza gratuit orice modificari sunt necesare la prezentarea matritei 3D, pana cand broderia va arata asa cum doreste clientul. Ecusoanele nominale pot fi aplicate pe orice tip de material, indiferent ca sunt cusute sau aplicate cu ajutorul unui scai. Ofertele de pret le vei primi prin e-mail dupa ce vei trimite grafica si detaliile emblemei pe care o doresti brodata.

Cine executa ecusoane nominale?

Compania Hyperion Trade are ca obiect de activitate realizarea de broderii. Aceasta este o forma de personalizare a produselor sau a hainelor care aduce un plus de eleganta si o apartanenta la un grup. Intrucat firma dispune de tehnologie de ultima generatie, lucrarile vor fi de cea mai buna calitate. Cu o vasta experienta in operarea masinilor de brodat si realizarea de matrite dupa anumite formate, firma colaboreaza cu institutii publice, cluburi sportive, scoli, universitati, producatori de echipamente textile si de protectie, hoteluri, pensiuni si restaurante. Pentru informatii aditionale, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta echipei Hyperion Trade.

 

Datele de contact ale firmei Hyperion Trade

Adresa firmei: Sanleani, Nr. 227

Telefon: 0357 402 248

Email: office@broderie-ro.ro