EcologMed are grija de sanatatea ta

EcologMed are grija de sanatatea taAdministrezi un cabinet medical sau un cabinet stomatologic, iar deseurile rezultate in urma desfasurarii activitatii zilnice ale medicilor reprezinta o problema serioasa, deoarece nu numai ca nu ai unde sa le depozitezi, insa adesea iti faci griji ca ar putea fi infectioase si ar putea cauza probleme mai mari daca le vei pastra pentru timp indelungat in cabinet? Stiai ca exista firme specializate care vin si colecteaza, transporta si neutralizeaza toate aceste deseuri, astfel incat toata lumea sa fie in siguranta? Ti-ar fi si tie de mare folos un asemenea serviciu, insa nu ai cunostinta despre nici o astfel de firma prestatoare in zona in care iti desfasori munca?

Daca esti din Timisoara sau din imprejurimi, compania EcologMed iti vine in ajutor. Aceasta companie, desi este una recent infiintata, in anul 2007, are o echipa tanara si dornica de a se ocupa activ cu protejarea mediului inconjurator si a oamenilor de pretutindeni.

Deseurile din domeniul medical reprezinta o adevarata problema daca nu sunt gestionate asa cum trebuie si tocmai de aceea, companii precum EcologMed au luat problema in maini si se ocupa de neutralizarea lor.

Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji, exista EcolgMed, care iti ofera solutii complete in ceea ce priveste colectarea si procesarea deseurilor medicale, care provin, desigur, din activitatea unitatilor medicale.

In momentul in care vei avea si tu nevoie de serviciul de neutralizare a deseurilor medicale vei sti la cine sa apelezi. La EcologMed!

Cu EcologMed totul se desfasoara ca la carte

Cu siguranta ca te-ai intrebat si tu, la un moment dat, ce se intampla cu toate medicamentele expirate, cu acele de la seringi, seruri sau alte articole si produse ce se folosesc atat de des in medicina. Fie ca mergi la stomatolog, la medicul de familie, la un laborator pentru analize sau, pur si simplu, la o farmacie, nu se poate ca in cursul unei zile sa nu se adune deseuri medicale.

Ce se intampla cu aceste deseuri? Vor fi neutralizate. De catre cine? Exista firme specializate in colectarea, transportul, dar si neutralizarea acestora. De ce trebuie neutralizate toate aceste deseuri? Deoarece oricand exista riscul unei posibile contaminari cu deseuri anatomo-patologice sau deseuri infectioase. Medicina este un domeniu care necesita foarte mare atentie, iar pe langa lucrul intr-un mediu steril este nevoie sa se acorde o atentie corespunzatoare si deseurilor rezultate.

Cum se realizeaza neutralizarea? O prima metoda este sterilizarea termica, astfel incat deseurile periculoase se transforma in unele nepericuloase pentru mediu si pentru oameni. Acestea sunt depozitate mai apoi in containere ecologice. Insa, mai exista si metoda incinerarii. Ea este folosita pentru deseurile anatomo-patologice. Cenusa rezultata din incinerare este sterila si poate fi folosita chiar in constructii. De retinut ca incinerarea se foloseste doar pentru materii organice, sterilizarea fiind utilizata in rest.

EcologMed – respect pentru oameni si natura

Deci, daca ai nevoie de o firma care sa vina sa colecteze si sa transporte deseurile medicale ia legatura cu EcologMed. Aceasta companie lucreaza in colaborare cu societati care se ocupaEcologMed are grija de sanatatea ta1 efectiv de procesarea deseurilor, fie prin sterilizare, fie prin incinerare.

Trebuie sa stii ca la transport, EcologMed utilizeaza autovehicule speciale, ce sunt securizate si dotate cu sisteme de fixare. Sunt alese numai rutele cele mai scurte si mai sigure pana la centrul de procesare, evitandu-se astfel posibile accidente.

Daca ai nevoie de serviciul de neutralizare deseuri, ia legatura cu firma EcologMed. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0724-710.446 sau trimite un e-mail pe adresa contact@ecologmed.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre stingatoarele cu pulbere.