Ecocardiografie cu Cardio Med

Sanatatea inimii tale este vitala, ca atare controale regulate si o ecocardiografie sunt recomandate. Astfel esti linistit ca totul este in regula si inima ta isi poate vedea in continuare nestingherita de treaba.

Ecocardiografie. Curiozitati pe care nu le stiai despre inima ta

 

Ecocardiografie cu Cardio MedDespre inima toata lumea stie ca este cea care mentine viata, insa exista atat de multe curiozitati pe care orice om ar trebui sa le cunoasca despre inima lui incat nu putem sa nu le prezentam intr-un top 13:

1. Inima ta bate de aproximativ 100.000 de ori pe zi, ceea ce inseamna un total de 35 de milioane de batai intr-un singur an si 3 miliarde de batai intr-o viata de om. Ti se pare putin? Noi suntem de-a dreptul impresionati;

2. Exista o diferenta de greutate intre inima unui barbat si inima unei femei, adica 280 de grame versus 230 de grame;

3. Daca ar fi sa punem cap la cap toate vasele sanguine coordonate de catre inima, acestea ar avea o lungime de 96.000 km. In schimb, circumferinta pe care Pamantul o atinge la Ecuator este de 40.075 km;

4. 78% din compozitia sangelui este formata din apa;

5. Inima poate fi comparata cu un muschi aflat in permanenta miscare, un muschi de viteza, care, chiar si atunci cand tu stai, ea bate cu putere, fiind comparata cu muschii pe care-i foloseste un alergator;

6. Cei 5 litri de sange aflati in organismul tau sunt pompati de inima de 3 ori intr-un minut;

7. Sangele pompat de inima poate atinge o presiune incredibila, fiind aruncat la o distanta de 9 metri;

8. Cea mai riscanta zi pentru inima este lunea;

9. Atacurile de cord se produc, de regula, intre orele 8:00 si 9:00, dimineata;

10. Datorita pozitionarii inimii in partea stanga a cutiei toracice, plamanul stang este putin mai mic decat cel drept;

11. Doar partea inferioara a inimii este usor intoarsa catre stanga, insa ea este pozitionata foarte aproape de centrul pieptului, gasindu-si aparare intre plamani;

12. Cat de mare este inima? Strange un pumn, cam asta este si dimensiunea inimii tale;

13. Artera aorta este cel mai mare vas sanguin din corpul tau si are o dimensiune de 3.5 cm in diametru, dimensiune egala cu cea a unui furtun de gradina.

Pe cat de mica, pe atat de activa este inima noastra si pentru ca vrei si tu sa o stii sanatoasa tun, o ecocardiografie este oricand binevenita, mai ales odata cu inaintarea in varsta. Unde poti face o astfel de ecocardiografie? Daca esti din Targu Neamt, clinica Cardio Med iti sta la dispozitie cu servicii prestate la sandarde ridicate de calitate.

Servicii profesioniste de ecocardiografie le un pret excelent!

 

Pentru ca sanatatea ta si a inimii tale se afla in prim plan, ecocardiografie de la Cardio Med din Targu Neamt reprezinta un control pe care trebuie sa-l efectuezi periodic. Chiar daca Ecocardiografie cu Cardio Medtotul este in regula, cel mai bine este sa pervii decat sa tratezi.

Ti-e frica de preturile exagerat de mari din sistemul medical? Cardio Med practica preturi mici, atractive pentru toate buzunarele. Deci, nu ezita, si fa-ti si tu o programare pentru ecocardiografie la Cardio Med, ecocardiografie obtinuta cu ajutorul ultrasunetelor, intr-un mediu profesionist si cald.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege ecocardiografie de la Cardio Med. Ai nevoie de informatii suplimentare despre clinica si serviciile Cardio Med? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0745-561.254.

Articol oferit de zoom-biz.ro.