Eco Avangard-Solutii ecologice pentru dezinfectia apei

353b5c8757c07b8f05cb8747c7a2d164Apa reprezinta un element fundamental si indispensabil pentru fiecare dintre noi. Chiar si asa, dezinfectia este absolut necesara, deoarece acesta contine impuritati bacteriologice, nocive organismului uman. Cu alte cuvinte, poluarea microbiana a apei duce la transmiterea de boli infectioase, de cele mai multe ori cu caracter epidemic. Tehnicile de dezinfectie chimica au reprezentat de-a lungul anilor, principala metoda pentru a asigura o apa microbiologic pura. Astfel, datorita eficacitatii si a pretului redus, clorul este principalul dezinfectant. Pentru protectia antibacteriana a retelei de conducte, statiile de clorinare sunt o solutie sigura.

Dezinfectia apei se poate realiza atat prin mijloace fizice ca utilizarea radiatiilor ultraviolete, a ultrasunetelor, fierbere, filtrare, cat si prin mijloace chimice, ce aduc in prim plan folosirea clorului, ozonului, argintului, iodului, precum si a altor substante. Clorinarea inseamna adaugarea in apa sursa a clorului sau a cloraminei care sunt puternici agenti oxidanti si au capacitatea sa arda toate substantele organice. Mai mult decat atat, acest procedeu este eficient si pentru inlaturarea unor probleme legate de gust si miros ale apei. Pentru clorinare se adauga apei clor gazos, sodiu sau hipoclorit de calciu. In ceea ce priveste cantitatea, acesta difera in functie de nevoia de clorinare a apei si de conditiile de dezinfectie. Timpul de contact cu clorul necesar pentru distrugerea bactariilor este de aproximativ 10-30 de minute.

Statiile de clorinare au la baza urmatoarele avantaje:

– sunt eficiente, aduc apa la conditii de potabilitate

– nu modifica apa si calitatile ei

– nu lasa in apa substante cu actiune nociva asupra consumatorilor

– sunt usor de manipulat

– sunt economice

– au o rezistenta si o durabilitate excelenta

Daca ai nevoie de un furnizor care sa-ti puna la dispozitie solutii inteligente pentru dezinfectia apei, Eco Avangard, ce produce si distribuie solutii ecologice pentru stocarea, tratarea si epurarea apei, este partenerul ideal. Astfel, in gama noastra de produse, regasesti statii clorinare la preturi foarte avantajoase, care se remarca prin calitatea deosebita. Venim in intampinarea clientilor nostri atat cu sisteme automate, cat si cu sisteme semi-automate. Statia de clorinare cu hipoclorit de sodiu are rolul de a asigura protectia antibacteriana de-a lungul retelei de conducte pana la punctul final de utilizare. Printre elementele care compun acest sistem se numara: debimetru emitator de impulsuri, pompa dozatoare, lance de aspiratie, furtun absortie, amorsare, kit montaj pe perete, recipient de stocare hipoclorit de sodiu, etc. Pe langa acest model, Eco Avangard, iti ofera si statie de clorinare cu masurarea concentratiei de clor in apa, unde dozarea solutiei se realizeaza computerizat prin intermediul unei pompe dozatoare si a senzorilor pentru masurarea online a clorului rezidual. Acest sistem este performant, preasamblat si gata de functionare. Toate acestea sunt disponibile la tarife competitive si accesibile.

Gama de produse Eco Avangard are la baza tehnologii moderne. Printre acestea se numara: rezervoare, statii, pompe, aparate de masurare si echipamente speciale ce se incadreaza in cerintele actuale de protectia mediului. Toate acestea se adreseaza societatilor ce activeaza in domeniul alimentar, abatoarelor, domeniului petrolier, zonelor de stocare a apei de incendiu sau a apei potabile, dar si celor care isi doresc solutii ecologice in gestionarea apei menajere sau reziduale. Mai mult decat atat, vei primi consultanta specializata pentru ca alegerea ta sa se potriveasca perfect cu cerintele si necesitatile tale. Acceseaza pagina noastra de internet pentru mai mult informatii.