Echipeaza-ti autoturismul cu anvelope iarna Ecauciuc!

logo1-ecauciuc.roOdata cu venirea anotimpului rece, este recomandat sa achizitionezi cat mai repede anevelope de iarna pentru autoturismul tau; nu ai cum sa stii niciodata cand vor cadea primii fulgi de zapada, iar in cazul in care acest fenomen are loc mult mai devreme decat ar fi fost normal, este bine sa fii pregatit  sa iesi pe strazi, fara a-ti face griji in privinta amenzilor sau, in cel mai rau caz, a accidentelor. In cazul in care nu ai inca anvelope de iarna, magazinul online www.ecauciuc.ro te asteapta cu mii se modele disponibile!

De ce este importanta utilizarea anvelopelor de iarna?

In primul rand, trebuie sa iti montezi anvelopele de iarna inca de la prima zapada din motive de siguranta; un drum cu gheata, zapada sau polei in combinatie cu anvelope nepotrivite acestor conditii este reteta garantata a accidentelor, indiferent de experienta ta ca sofer.

In al doilea rand, chiar daca nu ti se pare ca zapada este indeajuns de mare incat sa prezinte un pericol sau planifici sa mergi cu o viteza mica pentru a evita orice risc de accident, de ce sa risti sa primesti o amenda? Instalarea  la timp a anvelopelor de iarna te mentine si in siguranta, dar presupune si respectarea intocmai a normelor impuse de Codul Rutier.

Cand este obligatorie utilizarea anvelopelor de iarna?

Foarte multe persoane isi instaleaza anvelopele de iarna in momentul in care temperaturile scad sau dupa 1 decembrie, cand se presupune ca ar fi inceputul anotimpului rece. Ei bine, nu esti obligat sa utilizezi anvelopele de iarna in functie de ziua / luna in care te afli, ci in functie de starea carosabilului. Indiferent de data si de anotimp, in cazul in care carosabilul este acoperit cu zapada, polei sau gheata, esti obligat sa utilizezi anvelopele de iarna.

Anvelopele de iarna oferite de Ecauciuc

Pentru a te scapa de grija achizitionarii anvelopelor de iarna pentru masina ta si pentru a te ajuta sa economisesti timp si bani, Ecauciuc a infiintat magazinul online www.ecauciuc.ro in cadrul careia vei gasi cu siguranta anvelopele potrivite autoturismului tau. Oferta noastra cuprinde peste 2500 de modele, toate avand o aderenta excelenta pe zapada si diferentiindu-se in functie de beneficiile pe care le ofera sau tipul autoturismului pentru care au fost realizate.

Ecauciuc iti ofera anvelope de iarna pentru toate tipurile de autoturisme, chiar si pentru autoturismele de tip 4×4. Iti poti alege anvelopele ideale in functie de caracteristici ca: latimea, inaltimea, diametrul, eficienta combustibilului, eficienta aderenta, eficienta zgomot si multe altele. Anvelopele de iarna sunt realizate de catre unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori din domeniu, cum ar fi : BF Goodrich, Barum, Bridgestone, Continntal, Falken, Goodride, Goodyear, Hankook, Imperial, Interstate, Matador, Michelin, Riken, Roadstone, Sava, Viking, Vredestein si multe altele.

Anvelopele de iarna Ecauciuc sunt superioare din punct de vedere calitatic si iti sunt puse la dispozitie in schimbul unor preturi extrem de avantajoase. Pe timpul iernii, este foarte important sa fii prudent la volan: echipeaza-ti masina in mod corespunzator si evita riscul accidentelor!

Alege anvelope iarna Ecauciuc! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii despre produsele noastre, te invitam sa accesezi platforma web a companiei ( www.ecauciuc.ro ) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Ecauciuc, date de contact:

Adresă:
Ecauciuc.ro
SC Ecauciuc SRL-D
Bd.Matei Basarab, Nr.17
Slobozia, Romania

Telefon:
0726.135.517 | 0753.569.694
Fax:
0243.234.598

comenzi (at) ecauciuc.ro
office (at) ecauciuc.ro