Echipamente pentru industria alimentara de la Facility Distrib

Echipamente pentru industria alimentara

Iti doresti sa ai propria ta afacere prospera si in acest sens atentia ta se indreapta catre industria alimentara, deoarece oamenii au avut si vor avea nevoie mereu de mancare? Suntem siguri ca deja ti-ai propus sa oferi oamenilor din toata tara doar cele mai calitative produse, dar probabil stii si cat este de important sa respecti anumite norme stricte de igiena, nu e asa? Ei bine, cum tot o sa ai nevoie de o multime de echipamente pentru industria alimentara te invitam sa apelezi la Facility Distrib.

Dupa cum stim cu totii in industria alimentara exista o serie de norme de igiena care trebuie sa fie resepectate cu strictete in orice conditii. Avand in vedere faptul ca produsele pe care urmeaza sa le comercializezi sunt destinate consumului larg, trebuie sa eviti cu orice pret sa te transformi in cauza unei imbolnaviri in masa.

Pentru a respecta normele care te vor tine departe de probleme cu legea si care iti vor transforma afacerea intr-un succes adevarat trebuie sa faci rost de echipamente pentru industria alimentara. Daca te afli in dificultate la acest capitol, te informam noi ca un ajutor de nadejde in gasesti la Facility Distrib.

Facility Distrib – furnizorul nr.1 de echipamente pentru industria alimentara

Daca ar fi sa facem o comparatie intre industria alimentara si alte domenii de activitate, cea dintai trebuie sa respecte anumite norme care prevad un echipament de lucru adecvat. De ce trebuie sa porti mereu echipamente pentru industria alimentara? Deoarece in acest domeniu este foarte important sa protejezi atat personalul care lucreaza in conditii care uneori nu sunt foarte confortabile, adica in conditii de frig, umezeala, apa sau diverse substante, dar si pentru siguranta si protectia produsului alimentar.

Facility Distrib va pune la dispozitie o serie de echipamente pentru industria alimentara care se impart in 3 mari categorii:

Imbracaminte de protectie. Facility Distrib te asteapta cu o gama larga de imbracaminte de protectie potrivita petrupersonalul tau. Aceste articole iti vor proteja angajatii in orice conditii, dar si produsele alimentare cu care acestia vor veni in contact.

Incaltaminte de protectie. Aceasta firma din Bacau comercializeaza toate tipurile de incaltaminte de protectie care se utilizeaza in industria alimentara. De aici poti achizitiona de la incaltaminte pentru spatiile frigorifice si pana la incaltaminte pentru zone cu umiditate foarte crescuta sau temperaturi ridicate. De ce trebuie sa achizitionati incaltaminte de protectie? Pentru ca aceste produse sunt esentiale atunci cand vine vorba de a proteja angajatii de substantele cu care intra in contact. Pentru domeniul alimentar vorbim, in general, de cizme realizate din PVC sau din material cauciucat, pantofi cu talpa ortopedica si ghete captusite.

Manusi de protectie. Atunci cand lucreaza in industria alimentara orice angajat trebuie sa utilizeze manusi de protectie. Aceste manusi vor mentine un grad de igiena corespunzatoare, dar au un rol important si pentru a proteja mainile angajatilor de diverse substante sau chiar taieturi.
Apeleaza acum la Facility Distrib si vei avea parte de echipamente pentru industria alimentara de o calitate superioara.