Echipamente antiefractie – BestService-IT te protejeaza de infractori!

pfa-butisca-ionut-aurelian-logo-1428420998Tine la distanta infractorii! Ca sa fii tot timpul protejat si ca sa-ti aperi familia, ia legatura cu firma BestService-IT pentru a achizitiona echipamente antiefractie! Preturile sunt avantajoase! Imediat ce le cumperi, foloseste-le. Te vei simti mult mai in siguranta!

Echipamente antiefractie – oferta diversa

Magazinul online BestService-IT pune la dispozitia clientilor o serie intreaga de produse necesare pentru protectie, care sa nu permita accesul intrusilor in locuinta si la birou. Din pacate, numarul infractiunilor de acest fel creste pe zi ce trece. De aceea, o masura suplimentara este intotdeauna binevenita.

Din categoria echipamente antiefractie poti achizitiona: sisteme, centrale, tastaturi, module, panouri, detectori/senzori, sirena interior/exterior, butoane/pedale panica, cabluri, comunicatoare s.a.m.d. Acestea sunt usor de montat, usor de utilizat si de intretinut si iti pot oferi protectie o perioada indelungata. Mai mult, au preturi accesibile, astfel ca oricine si le poate achizitiona pentru a se simti in siguranta in propria locuinta.

Daca doresti un intreg sistem, cumpara un kit. Acesta este format, de obicei, din: sirena de exterior, centrala si transformator.

Inainte de a iesi din casa, activeaza-ti tastatura antiefractie! Datorita LED-ului, iti poti da seama usor daca e dezarmata, armata partial sau armata total. Alte modele au alarma foc si alarma panica.

Din categoria accesorii antiefractie fac parte: yala pentru cabinet, lentila perdea, lentila coridor, sursa de alimentare tastatura etc. Yala, spre exemplu, impiedica persoanele straine sa intre intr-o camera. De aceea, este foarte buna nu doar pentru birou, ci si pentru camera din locuinta in care tii bunuri de valoare.

Butoanele si pedalele de panica sunt ideale in magazine, unitati bancare, receptii hoteliere. Cu alte cuvinte, acolo unde ar putea exista o amenintare vizibila, dar fara a avea alta posibilitate de a cere ajutor. Odata activat butonul, semnalul ajunge la o firma de securitate, iar o echipa a acesteia se deplaseaza de urgenta pentru a face verificari.

BestService-IT – furnizor de echipamente antiefractie

Magazinul online BestService-IT isi asteapta clientii nu doar cu echipamente antiefractie, ci si cu: sisteme antiincendiu, camere supraveghere video, ceasuri/termometre/higrometre, componente electronice, componente PC&periferice, electrocasnice, laptopuri, tablete etc.

El a fost deschis in urma cu 5 ani, dar deja are un renume pe piata de profil, oferindu-le clientilor produse de cea mai buna calitate si solutii personalizate.

Colaborarea cu furnizori renumiti de echipamente de tot felul, calitatea net superioara si preturile accesibile plaseaza magazinul pe o pozitie fruntasa in topul vanzatorilor din mediul online.

Achizitioneaza echipamente antiefractie de la BestService-IT. Iata de ce:

– se pune accent pe corectitudine, profesionalism si seriozitate. Aceste trei aspecte fac diferenta;

– calitatea este o conditie indeplinita cu succes, indiferent de produs sau de categorie;

– beneficiezi de service, diagnosticare, depanare si intretinere, dar si de consultanta, devirusari, instalari. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa fii specialist.

Rasfoieste catalogul de produse din magazin online BestService-IT! Pentru a te simti in siguranta, comanda echipamente antiefractie! Nu stii ce anume sa cumperi ori ce ti se potriveste? Discuta acest aspect cu reprezentantii magazinului.

Date de contact

Adresa: Timisoara, str. Pomiculturii, nr. 12

Telefon: 0746.851.493