Dumistreli sau artizanul montarii structurilor metalice

Dumistreli sau artizanul montarii structurilor metaliceCauti o firma cu experinta vasta pentru a-ti monta o hala pe structura metalica si nu stii la cine sa apelezi? Firma Dumistreli din Suceava iti sta la dispozitie cu servicii de montaj structuri metalice. Profesionalismul si experienta personalului firmei Dumistreli sunt o garantie a calitatii lucrarilor executate, iar colaborarea cu acesta nu poate fi decat un succes!

Pentru montarea unei structuri metalice sunt necesare o serie de lucrari, dupa cum urmeaza:

1. Lucrari pregatitoare pentru montaj – modul de montaj este stabilit prin proiect, in functie de solutia constructiva aleasa, de termenul de executie a structurii, dar si de posibilitatile si experienta firmei ce executa lucrarea. Proiectul unei constructii metalice cuprinde toate elementele care au stat la baza alegerii solutiei de montaj. Pentru asigurarea unor conditii normale de realizare a procesului de montaj, se executa lucrari pregatitoare si se iau o serie de masuri ca: transportul si depozitarea elementelor de constructii metalice, alegerea dispozitivelor de manipulare a masinilor si a utilajelor de ridicat.

2. Montarea elementelor de constructii metalice – cuprinde operatiile si procesele de trasare, manipulare, pozitionare si imbinare. Succesiunea lor, in cazul unei hale parter, este urmatoarea:

– verificarea executiei fundatiilor;
– trasarea pe fundatii a axelor principale ale constructiei si stabilirea masurilor de corectare a cotelor;
– trasarea pe fetele stalpilor a axelor principale;
– prinderea stalpului in dispozitivul de ridicare;
– ridicarea stalpului de la sol sau de pe mijlocul de transport si aducerea lui in pozitie verticala;
– rigidizarea transversala;
– ridicarea si montarea panelor si contravantuirilor de acoperis;
-montarea elementelor de inchidere.

3. Tehnologia de montaj a stalpilor metalici – printre principalele operatii necesare montarii stalpilor metalici se numara si verificarea aliniamentelor si trasarea pe fundatii a principalelor axe ale constructiei. Dupa executarea tuturor fundatiilor, pe fiecare se traseaza centrul sau geometric, apoi, cu un teodolit axat pe bornele constructiei se ridica topometric sirurile de fundatii si se masoara unghiurile dintre ele, iar cu o ruleta cu banda metalica se masoara deschiderile. Pe baza rezultatelor obtinute se efectueaza eventualele corectii ale pozitiilor stalpilor fata de axele geometrice ale fundatiilor, apoi se traseaza pe fundatii axele de montaj, folosind ca si la ridicare, teodolitul. Urmeaza apoi verificarea cotelor fundatiilor, verificarea lungimii stalpilor si montarea acestora.

4. Tehnologia de montaj al elementelor de acoperis. Principalele elemente ale unui acoperis metalic sunt: fermele, panele, contravantuirile, luminatoarele (daca este cazul) si panourile de inchidere. Tehnologia de montaj al unui acoperis cuprinde urmatoarele operatii importante: pregatirea si asamblarea elementelor uzinate ale pieselor, prinderea fermei in carligul macaralei, ridicarea in amplasament si fixarea fermelor, montarea panelor, contravantuirilor si luminatoarelor si montarea panourilor de inchidere a acoperisurilor.

In incheiere, iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile oferite de catre firma Dumistreli din Suceava. Aceasta firma iti poate oferi servicii de montaj a structurilor metalice pentru urmatoarele tipuri de structuri:

– structuri pentru cladiri industriale;
– structuri pentru uz industrial;
– structuri pentru rigidizari structuri existente;
– mutari structuri metalice pe amplasamente noi;
– intretinere structuri existente;
– rigidizari structuri existente.

Daca ai nevoie de serviciul de montare structuri metalice, ia legatura cu firma Dumistreli. Pentru informatii Dumistreli sau artizanul montarii structurilor metalice1suplimentare, apeleaza numerele 0758-119.424 si 0743-149.388 sau trimite un e-mail pe adresa contact@dumistreli.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cazare Costinesti!