Dumistreli – construieste si nu se mai opreste!

Dumistreli – construieste si nu se mai opreste!

Vrei sa-ti deschizi un service auto intr-un timp cat mai scurt deoarece te preseaza iarna care bate la usa, insa nu stii cum sa faci si nici la ce echipa sa apelezi? Ai in plan sa-ti deschizi o hala de productie deoarece in sfarsit afacerile iti merg ca pe roate si trebuie sa te muti in casa noua pentru a mari productia? Pentru ca toata lumea iubeste sportul si pentru ca in 2013 acesta a fost redescoperit de catre tineri, te-ai gandit sa deschizi o sala de sport unde sa se poata juca baschet, volei si handbal si sa incurajezi astfel oamenii sa faca miscare pentru propria lor sanatate? Ai in plan sa deschizi un nou mall in oras si esti in cautarea unei companii competente care sa-ti faca o lucrare de calitate?

Pentru toate aceste situatii cel mai bine este sa apelezi la Dumistreli, companie care-ti va ridica locatia visata in doi timpi si trei miscari. Este vorba despre utilizarea in constructii a halelor metalice care au marele avantaj ca se monteaza usor, dar si rapid, astfel incat in timp foarte scurt tu iti poti vedea afacerea in picioare, prosperand.

Dar, cine este Dumistreli? Este vorba despre o companie din Suceava care datorita vastei sale experiente iti ofera solutii avantajoase pentru domeniul constructiilor metalice. Pe langa hale metalice industriale, care te intereseaza pe tine in mod special, Dumistreli iti ofera si poduri, diguri metalice, pereti cortina, balcoane pentru cladiri si inca multe altele.

Halele metalice Dumistreli, o alegere cat se poate de inteleapta pentru afacerea ta

Deoarece si in constructii ca si in alte domenii de activitate, lucrurile evolueaza foarte alert, companiile trebuie sa tina pasul cu acest ritm de dezvoltare si sa ofere solutii pe masura. Este nevoie, tot mai des, de constructii mari, voluminoase, realizate intr-un timp cat mai scurt. In acest caz, cel mai bine este sa se apeleze la halele metalice industriale.

Unde sunt folosite halele metalie industriale? In productie, depozitare sau logistica, pentru ferme zootehnice, showroom-uri, birouri, ateliere, spalatorii sau chiar si pentru constructii provizorii pentru santiere.

Dintre avantajele unei hale metalice industriale trebuie sa amintim:

Rapiditate. Astfel, intre faza in care te consulti cu proiectantii si pana cand iti vezi hala terminata sunt doar cateva saptamani.

Rezistenta. O hala metalica industriala are o durata mare de viata, de peste 50 de ani.

Montaj usor. Halele metalice se monteaza si se demonteaza foarte rapid si foarte usor, fara pierderi.

Siguranta. Halele metalice prezinta siguranta deoarece sunt confectionate din elemente prefabricate ce se imbina perfect.

Preturi avantajoase. In ceea ce priveste pretul, acesta este redus cu pana la 50% fata de o constructie normala din beton.

Flexibilitate. Acest gen de constructie poate fi ridicat pe mai multe nivele, fara stalpi interiori. Nu mai vorbim si despre faptul ca, peretii interiori se pot muta si rearanja fara a compromite integritatea si rezistenta halei.

Cine-ti pune la dispozitie si tie serviciul de construire de hale metalice industriale? Dumistreli – partenerul care nu te lasa niciodata la greu!Dumistreli – construieste si nu se mai opreste!1

Daca esti in cautare de servicii de calitate, apeleaza si tu la hale metalice industriale Dumistreli. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Dumistreli, suna la numerele 0758-119.424 si 0743-149.388 sau trimite un e-mail pe adresa constantin@dumistreli.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.